Haberler

Plushenko NFT’leri Binance NFT’de Tükendi

Rus patenciler, Ice Deer NFT'leri ile başka bir koleksiyona promosyon eklemeden önce Binance NFT'deki ilk satışlarını yaptılar.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Pekin’deki Kış Olimpiyatları nedeniyle, ünlü Rus patenci Evgeni Plushenko, Binance NFT’deki ilk Non-Fungible Token (NFT) koleksiyonunu sattı. Koleksiyon, Plushenko’nun başarılı paten kariyerini anmak için NKings ile işbirliği içinde yapıldı.

Farklı nadirlikteki NFT’leri içeren 10.000 gizemli kutu, 16 Şubat’ta saat 11:00’de Binance Marketplace’te yayınlandı. Günün sonunda, tüm koleksiyon satıldı. Gizemli kutular, Plushenko ile birebir görüntülü görüşme fırsatı ve buz operası gösterisini izlemek için biletler de dahil olmak üzere farklı ödüller içeriyordu. Her kutunun maliyeti 25 BUSD idi ve adres başına 100 NFT sınırı vardı.

“Buz pateni dersime katılmak mı yoksa 2022’deki “Union of Champions” buzdaki şovum için bilet almak ister misin?!” Plushenko’yu tweetledi. “İlk #NFT’m için bizi izlemeye devam edin ve bu ödülleri kapın! @TheBinanceNFT ve @NFKingsPro’ya beni metaverse’e getirdikleri için teşekkürler.”

Rus, buz pateni tarihinde önemli bir adım attı ve şimdi blok zincirine yöneldi. Gelmiş geçmiş en büyük patencilerden biri olarak kabul edilen Plushenko, dört kez Olimpiyat madalyası sahibi, üç kez Dünya şampiyonu, yedi kez Avrupa şampiyonu, 10 kez Rusya şampiyonu ve diğer pek çok ödülün sahibi.

Plushenko ayrıca Andrew Miles ile işbirliği içinde 10.000 Ice Deer NFT’den oluşan ayrı bir koleksiyon yayınlayacağını duyurdu. Hayranlarının isteği üzerine profil resmini Buz Geyiği olarak değiştirmeye karar verdi.

Binance NFT nedir?

Binance NFT, bir pazar yeri ve IGO için bir platform ve BNB Zinciri ekosistemindeki gizemli NFT kutularından oluşan borsanın NFT koludur. Binance’in verilerine göre, platformdaki en iyi 10 koleksiyon, tüm zamanların ticaret hacimlerinde 80 milyon dolardan fazlasına tanık oldu. Bu koleksiyonlardan pazarda 44.000’den fazla ürün satıldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.