Borsa HaberleriHaberler

Binance Labs’tan Staking Protokolü pSTAKE Finance’e Yatırım!

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir yatırım yaptığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘in risk sermayesi kolu Binance Labs, BNB ekosisteminin likit stake yeteneklerini genişletmek için Persistence tarafından geliştirilen bir likit staking protokolü olan pSTAKE Finance‘e yatırım yaptığını duyurdu.

pSTAKE Finance‘e Yatırım

Yapılan açıklamalara göre, BNB ve diğer Proof-of-Stake varlıkları, stake ödülleri ve ek karlar elde etmek için DeFi protokollerinde kullanılabilecek likit stake varlıkları olan temsili tokenlar oluşturmak için pSTAKE üzerinde stake edilebilir.

Binance Labs İcra Direktörü Ken Li, “Binance Labs, BNB sıvı staking’i tanıttığı ve BNB Zinciri ekosistemine yeni DeFi yeniliği eklediği için pSTAKE Finance’i desteklemekten heyecan duyuyor. pStake’i yöneten ekibin kalitesinden heyecan duyuyoruz ve onlarla yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Pstake Finance'E Yatırım
Pstake Finance’E Yatırım

Persistence Kurucusu Tushar Aggarwal, “pSTAKE’de, kullanıcıların varlıklarını zahmetsizce stake etmelerine ve çekirdek ağların korunmasına yardımcı olmak için stake etme karmaşıklığından kurtulmalarına olanak tanıyan bir sistem geliştiriyoruz. PoS ağlarında DeFi’nin temeli sıvı staking olacağına ve DeFi’ye daha ilgi çekici kullanım örnekleri getirmede kritik olacağına inanıyoruz” dedi.

pSTAKE Finance Nedir?

Ağustos 2021’de piyasaya sürülen ve platformda yaklaşık 60 milyon dolarlık varlığa sahip olan pSTAKE Finance, Cosmos ekosisteminin önde gelen likit stake çözümü olarak nitelendiriliyor.

pSTAKE şu anda ATOM ve XPRT sıvı staking’i destekliyor ve Anchor Protocol ve Sushi gibi popüler DeFi protokolleriyle bağlantı kuruyor. Solana ayrıca önümüzdeki aylarda Avalanche ve BNB Chain desteğiyle ETH2.0 sıvı staking için bir test ağı kurdu.

Three Arrows Capital, Sequoia Capital India, Galaxy Digital, DeFiance Capital, Sino Global, Coinbase Ventures, Kraken Ventures, Tendermint Ventures, Lattice Capital ve Do Kwon Capital projenin 2021’deki yatırımcıları arasında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.