Haberler

Disney, Yapay Zeka için Harekete Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Disney, şirketin işleyişinde uygun kullanım durumlarını ortaya çıkarmak ve yapay zeka teknolojisini keşfetmek amacıyla bir görev gücü oluşturuyor.

Yapay zeka teknolojileri ve blockchain‘in ilerlemesi hızla devam ederken, kurumsalların bu teknolojilere yönelik adımları da dikkat çekiyor. Birçok şirket, yapay zekanın avantajlarını incelemeyi sürdürüyor. Son olarak, Disney de yapay zekanın kapılarını açtı. Şirket, yapay zeka teknolojisini keşfetmek amacıyla iş pozisyonları açtı. Şirket ayrıca yapay zeka için bir görev gücü oluşturmayı planlıyor.

Disney Yapay Zeka
Disney, Yapay Zeka Için Harekete Geçti! 3

Disney, Yapay Zeka Odaklı Pozisyonlarda İşe Alım İlanları Yayınladı!

Disney, yapay zeka teknolojisinin perde arkasını keşfetmek için harekete geçiyor. Şirket, yapay zeka odaklı çeşitli pozisyonlarda işe alım ilanları yayınladı.

Reuters’in haberine göre, Disney, yapay zekanın faydalarını ortaya çıkarmak istiyor. Aynı zamanda Disney, operasyonlarına yapay zeka teknolojisini dahil etmenin yollarını araştırıyor. Reuters’in iç kaynaklarından biri, yapay zekanın film ve televizyon yayınlarındaki üretim maliyetlerini azaltmak için kullanıldığını belirtti. Başka bir kaynak ise yapay zekanın müşteri desteğini geliştirmek için yardımcı olabileceğini ifade etti. Disney, yapay zeka odaklı 11 iş ilanı yayınlamış durumda. Şirketin hedeflerinden biri, yapay zeka destekli bir reklam planı oluşturmak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.