Altcoin Haberleri

Polkadot Destekçisi Web3 Vakfı’ndan DOT Coin Açıklaması

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yerli kripto para yatırımcılarının da yakından takip ettiği Polkadot (DOT) coin hakkında çarpıcı iddialar gündeme geldi. Polkadot finansörü Web3 Vakfı, DOT coinin artık SEC tarafından menkul kıymet sınıfına alınmaması gerektiğini söyledi. Web3 Vakıf hukuk işleri sorumlusu Daniel Schoenberger, DOT coinin esasında bir yazılım olduğunu vurgulayarak menkul kıymet olmadığını öne sürdü.

Polkadot projesinin arkasındaki kuruluş  olan Web3 Vakfı, DOT coin yatırımlarının önünü açma potansiyeli olan bir hamleyle gündeme geldi. Vakfın hukuk görevlisi Daniel Schoenberger, “Polkadot blockchain’inin yerel token’ı DOT değişti ve artık bir menkul kıymet değil. Bu bir yazılım.” paylaşımı ile dikkat çekti. DOT coinin artık farklı bir sınıfta değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden bu açıklamanın ardından DOT coin fiyatında da yükselişler yaşandı.

DOT Coin Yatırımcıların İlgisini Çekebilir

Polkadot Haberleri

Kripto para sektörüne ilk etapta menkul kıymet olarak giren DOT coin, artık farklı bir sınıfta yer aldığı belirtildi. Schoenberger yaptığı paylaşımda bu varlığın yeniden değerlendirilebilmesi adına SEC ile üç yıldır çalışma yapıldığına dikkat çekti. Bilindiği üzere SEC’in 2017 yılında hazırladığı DAO raporu, sektördeki ICO’ların menkul kıymet teklifi olabileceği endişelerini ortaya çıkarmıştı. Bunun üzerine SEC dava açmadan önce “gelin ve bizimle konuşun” teklifinde bulunurken kripto para şirketleri bu mesajla uzun süre alay etti. Ancak Schoenberger, düzenleyici kurumla üç yıldır açık bir diyalog yürüttüklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.