Altcoin Haberleri

LTC Madencilik Zorluğu Arttı! Fiyatta Yükseliş Belirtisi Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda yaşanan sert düşüş hareketiyle birlikte madencilik faaliyetleri de ciddi anlamda problem yaşamıştı. Özellikle kripto paraların en önemli blok üretim kaynağı olan madencilik faaliyetleri pek çok projede hayati önem taşıyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) madenciliği bu sektörde zirvede yer alıyor. Madencilikte her bir blok üretimi için düğüm zorluklarını aşmak gerekiyor. Kripto paralarda blok üreten madenciler, düğümleri çözdükçe kripto para ile ödüllendiriliyor.

Litecoin Madenciliğine Talep Arttı

Litecoin Mining

Kripto para birimleri arasında madenciliği yapılabilen projeler arasında Litecoin (LTC) dikkat çekiyor. Kripto para madencilerinden büyük talep gören LTC, son dönemde popülerlik kazanmasına yol açtı. LTC coin fiyatında da yükseliş trendinin başlaması, madencilerin bu kripto para birimini seçmelerinde etkili oldu.

Litecoin Yarılanma Zamanı Geliyor

Litecoin Vakfı, yatırımcıların yakından takip ettiği CoinMarketCap platformu üzerinden yeni bir veri paylaşımı yaptı. Litecoin projesinin arkasında olan şirket, bu sayede madencilik zorluğunun arttığını bildirdi. Projede 18 milyon hash oranı görülmesi, LTC madencilik zorluğunun da ciddi anlamda arttığını gözler önüne serdi.

Öte yandan kripto para topluluğunda dijital gümüş olarak bilinen Litecoin, yarılanma dönemine yaklaştı. İlk olarak 2011 yılında piyasaya sürülen LTC, madencilik ödülü olarak 50 LTC veriyordu. Toplamda 840 bin blokta ödülü yarılayan algoritması ile LTC için bir sonraki yarılanma 2023 yılında gerçekleşecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.