Altcoin HaberleriHaberler

Ünlü CEO Patlamaya Yapacak Altcoin’i Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük bağımsız finansal danışmanlık, varlık yönetimi ve FinTech kuruluşlarından birinin CEO’su, kripto para Cardano‘nun (ADA) fiyatının gelecek ay 3 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor.

Cardano Fiyat Tahmini

DeVere Group’un CEO’su Nigel Green Cardano’nun dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi haline gelmesini elde eden yükselişinin arkasından ADA fiyatı hakkında beklentilerini paylaştı. ADA, yaşamış olduğu son artış ile birlikte piyasa kıymetini de yükselterek Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) sonrasında dünyanın en büyük üçüncü kripto para konumuna yükselmişti.

Yazının gösterim hazırlandığı sırada ADA, 83,1 milyar dolarlık piyasa kıymeti ile Etherum’un derhal altında ve Binance Coin’in üzerinde bulunuyor.

Kripto Para Piyasası
Kripto Para Piyasası

ADA fiyatı son iki günde bir geri çekilme yaşamış olsa da  son 1 ay içinde %100’ün üstünde artış yaşadı. Yılbaşından bugüne dek ise ADA’nın %1.300’lük bir artış performans sergilediği görülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

ADA’da Uzun Soluklu Başarı

Green yapmış olduğu açıklamalarda, ADA’nın bu başarıyı bir gecede elde etmediğini ifade ediyor ve “İnsanlar bunun ‘asla yoktan’ geldiğini ve ‘bir gecede elde edilmiş bir başarı’ bulunduğunu söylüyor fakat bu doğru değil. Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson tarafınca yaratıldı ve 2017’de piyasaya sürüldü ve uzmanlar, 18 aydan fazla bir süredir artan bir ilgiyle onu ciddi bir halde izliyor.” sözlerini kullandı.

Bunlara ek olarak Green, ADA’nın net bir halde yukarı yönlü bir yörüngede bulunduğunu ve bu kısa sürede sonlanacağını düşünmek için hiçbir niçin olmadığını dile getiriyor. Green mevzuyla ilgili olarak, “Aslında ivme artacak, Cardano’nun fiyatının gelecek ay tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağına ve 3 doların üzerine çıkacağına inanıyorum.” sözlerini kullanıyor.

ADA Fiyatını Etkileyen Etmenler

Green ADA fiyatını destekleyen üç ana etken bulunduğunu ifade ediyor:

Şu anda bu kripto para biriminin fiyatını besleyen üç ana etken var. İlk olarak, daha geniş kripto piyasası rallisi tarafınca yukarı çekiliyor. İkincisi, Eylül ayında yapılacak ağ yükseltmesi, akıllı sözleşme işlevselliği açısından en oldukca kullanılan blok zinciri olan Ethereum’a rakip olmak için blok zincirini güçlü bir konuma getiriyor. Üçüncüsü Cardano, enerji tüketiminde verimli olarak kabul edilmeyen Bitcoin’e kıyasla ‘yeşil’ bir kripto para birimi olma itibarından yararlanmaya devam edecek.

Bunlara ek olarak DeVere CEO’su, öteki kripto para birimlerine kıyasla ADA’da oldukca uzun süredir yükseliş hissiyatı içinde bulunduğunu da ifade ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.