Haberler

Kripto Ticaret Platformu Finansal Yardım Talebinde Bulundu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerinde Nisan 2022 tarihinden itibaren görülen sert satış dalgası, kripto para şirketlerini de finansal açıdan zor duruma soktu. Kripto ayı piyasasının olumsuz etkileri kurumsal şirketleri ekonomik sıkıntılarla boğuşmasına yol açtı. Sektörde kripto para hizmeti veren pek çok şirket, kripto para kışı devam ederken ayakta kalmak için yoğun çaba harcıyor. Finansal kriz yaşayan kripto para şirketlerine son olarak kripto ticaret platformu Amber Group da dahil oldu. Yatırımcılarından 100 milyon dolar talep eden şirketin değerlemesi 3 milyar dolara kadar geriledi.

Fon Arayan Şirket Değer Kaybetti

Amber Grou

Kripto paralardaki ayı piyasasının epey uzun sürmesi Amber Group şirketini de ciddi anlamda zorladı. Ayakta kalmak için son olarak yatırımcılarından yardım talep eden firmanın değerlemesi 3 milyar dolara düştü. Kripto para ticaret hizmeti veren şirket, geçtiğimiz günlerde çalışanlarının yüzde 10’unu işten çıkarmak zorunda kalmasıyla gündeme gelmişti. Singapur merkezli Amber Group değerlemesini 10 milyar dolara çıkarmak için yoğun çaba sarf etse de başarılı olamadı.

Kripto para odaklı şirketlerden ve yatırımcılardan finansal yardım talebinde bulunan firmanın değerinde ciddi bir gerileme yaşandı. Son olarak 5 ila 8 milyar dolar arasında bir değerleme artışına ulaşmaya çalışan firma, kripto para piyasasındaki belirsizlikler yüzünden bu amacına ulaşamadı. Fon talebinde sadece 200 milyon dolarlık bir destek alan şirket, şimdi de 100 milyon dolarlık fon başvurusunda bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.