HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Altcoin AXL’de Günlük İşlemler Artışta! 

Web3'ü birleştiren çoklu zincir platformu Axelar ağının yerel kripto parası (AXL), son 24 saat içinde %14'lük güçlü bir artış yaşadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Web3’ü birleştiren çoklu zincir platformu Axelar ağının yerel kripto parası (AXL), son 24 saat içinde %14’lük güçlü bir artış yaşadı. Şu anki verilere göre Axelar (AXL) fiyatı %12,75 yükselerek 1,21 dolar seviyesine ulaştı ve piyasa değeri 781 milyon doları aştı.

Son 24 saat içinde AXL’in günlük işlem hacmi dikkate değer bir artış göstererek şu anda 38,5 milyon dolara ulaştı. Altcoin’in fiyatındaki yükseliş, 1,26 dolarlık güçlü direnç seviyesine yaklaşmasını hızlandırıyor. Eğer AXL fiyatı 1,26 doların üstüne yükselmeyi başarırsa, tarihin en yüksek seviyelerine ve ötesine doğru yeni bir yön bulabilir.

Image 3

Axelar tekniği, yatırımcıların 12 saatlik zaman diliminde gözlemlenen düşüş flama formasyonunun doğrulanmış bir kırılmasının ardından AXL’de yükseliş eğilimine hazırlanmaları gerekebilir. Şubat ayları boyunca AXL fiyatı, AXL token’larının yüksek staking faaliyeti nedeniyle 2,36 dolara kadar tırmanmıştır. Ocak 2024’ten bu yana AXL stake edenlerin sayısı iki katından fazla artarak aylık 5.000 stake edenden 10.000’in üstüne çıkmıştır.

AXL’de Kullanıcı Sayısı Yükselişte

AXL tokenlarını stake eden bireysel kullanıcıların toplam sayısı son 30 gün içerisinde 32.100’e ulaştı. Bu süre zarfında, günlük ortalama 56 yeni staker eklenerek toplamda 1.800 yeni kullanıcı katılımı gerçekleşti. Sadece son 10 gün içerisinde ise 26 milyon AXL tokenı stake edilerek toplam AXL stake miktarı 759 milyon seviyesine yükseldi. Bu durum, toplam arzın %66’sını oluşturuyor.

Büyük oyuncuların ilgisini çeken varlık tokenizasyonu alanında şu anda güçlü bir talep var. Axelar Network, tüm tokenizasyon protokollerini özel veya halka açık herhangi bir blok zincirine bağlama görevini, birlikte çalışabilirlik çerçevesi aracılığıyla üstlenmiştir. Programlanabilir altyapılarıyla, ölçeklenebilir, güvenli ve uçtan uca şeffaf bir bağlantı sunarak farklı blockchain ağları arasında kesintisiz bir köprü oluşturmayı taahhüt ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.