HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Kripto Para Piyasası, Hafta Sonuna Nasıl Giriş Yaptı? Bitcoin( BTC) ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?

En son değer kayıplarıyla hafta sonuna düşüşle başlayan Bitcoin (BTC), 22.900 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) 1.580 dolara düşmesine rağmen, kripto para birimlerinin genel piyasa değeri 1.09 trilyon dolara ulaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası hafta sonuna nasıl giriş yaptı? Bitcoin( BTC) ve altcoin’lerde son durum ne? En popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) fiyatı hafta sonuna  22.900 dolar ile giriş yaptı.  Son düşüşüyle ​​birlikte, Ethereum (ETH) 1.580 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para birimi piyasa değeri şu anda 1,09 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. Piyasa şimdi önemli ölçüde daha fazla volatiliteye sahip. Coinglass’tan elde edilen veriler, son 24 saat içinde kripto para piyasasındaki short ve long  ortalama 211 milyon dolara tasfiye edildiğini gösteriyor.

Düşüşle Birlikte, Bitcoin (BTC) Hafta Sonuna Başlıyor

Bitcoin Btc Coin Turk Com 20

En son değer kayıplarıyla hafta sonuna düşüşle başlayan Bitcoin (BTC), 22.900 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) 1.580 dolara düşmesine rağmen, kripto para birimlerinin genel piyasa değeri 1.09 trilyon dolara ulaştı. Ek olarak, piyasanın volatilitesi büyük ölçüde arttı. Coinglass’tan elde edilen veriler, son 24 saat içinde kripto para piyasasındaki short ve long bahislerin ortalama 211 milyon dolara tasfiye edildiğini gösteriyor.

Binance Coin (BNB) 267 dolar, XRP 0,36 dolar, Cardano (ADA) 0,49 dolar, Solana (SOL) 41,6 dolar, Polkadot (DOT) 7,4 dolar, Polygon (MATIC) 0,87 dolardan ve Avalanche (AVAX) 24,3 dolardan işlem görmeye başladı. Bu fiyatlar son fiyat hareketlerini yansıtıyor.

Bugünün Öne Çıkan Kripto Para Birimleri

Top Gainers Coins Coin Turk Com 1

Bununla birlikte, uygun fiyat dalgalanmalarının bir sonucu olarak, EOS (EOS), Lido DAO (LDO), Convex Finance (CVX), Ethereum Classic (ETC) ve Decentraland (MANA), en büyük pazara sahip ilk 100 kripto para birimi arasında yer aldı. Kripto para varlıkları en hızlı değer büyümesini gördü.

THORChain (RUNE), STEPN (GMT), ApeCoin (APE), Internet Computer  (ICP) ve Synthetix Network (SNX), en büyük piyasa değerine sahip ilk 100 kripto para biriminin yanı sıra deneyimlenen dijital varlıkların bazıları arasında yer alıyor. son bir günde değerdeki en büyük düşüşe sahip ilk 5 arasında yer almaktadır.

Bu yazıdaki bilgiler yatırım tavsiyesi amacı taşımamaktadır. Yatırımcılar, yüksek  volatiliteye nedeniyle kripto para birimleri ile ilgili tehlikelerin farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.