Haberler

Popüler analist yatırımcıları bu 2 altcoine karşı uyardı: Yüzde 50 düşüş gelebilir, satış dalgasına hazır olun!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yatırımcılar, olası fiyat hareketlerine karşı pozisyon almaya çalışıyor. Bitcoin (BTC) son haftalarda 19 bin doların üzerinde tutunmaya çalışırken, altcoinler genelinde de benzer fiyat mücadelelerinin öne çıktığı görülüyor. Ünlü kripto para analisti Pentoshi de dalgalı seyreden piyasalarda yatırımcıları 2 popüler altcoin’de olası satış dalgasına karşı uyararak dikkat çekti. Ünlü analist, yatırımcıları bu noktada Cardano (ADA) ve Aptos’a (APT) karşı uyardı.

CARDANO (ADA)

Cardano Manset

Twitter’da 623 binden fazla takipçisine yönelik tahmin ve fikirlerini paylaşan Pentoshi, ADA’nın yüzde 50’den fazla değer kaybedebileceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı. Ünlü analist, “ADA şimdi ışıkları söndürme seviyesini kaybediyor ve kripto paraların öldüklerinde gittiği yere gidiyor. Bence bu sıkıntılı seviyesinden itibaren yüzde 50 oranında bir düşüş gelebilir. Aralık – Ocak aylarında Solana ve Ethereum da dahil olmak üzere bunun gibi neredeyse birkaç altcoin için grafik paylaşmıştım” dedi.

APTOS (APT)

Aptos Apt

Son 2 aydır kripto para piyasasında dikkat çeken bir proje olan ve son günlerin en popüler varlıklarından biri haline gelen Aptos (APT), şimdilerde “Solana Katili” veya “Yeni Solana” olarak anılmaya başladı. Birçok yatırımcının ve sektör temsilcisinin pozitif ve umutla baktığı APT ile ilgili olarak Pentoshi ise kısa vadeli volatilite uyarısında bulundu. Analist öte yandan APT değerlendirmesinde, “Dışarıda çok daha iyi şeyler var. Bunun onlardan biri olacağını şimdilik sanmıyorum” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.