Altcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Ünlü analist, diğer analistleri karşısına aldı ve tahminini açıkladı: Söylediğiniz modele benzemiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son dönemlerde belirsiz, durgun ve Bitcoin (BTC) öncülüğünde fiyat oynaklığından uzaklaşmış durumda hareket ediyor. Bu tablo da analistlere Bitcoin ve piyasa ile ilgili olarak her yönden tahminde bulunma fırsatı tanıyor. Son dönemlerde uzman ve analistlerden gelen Bitcoin fiyat tahminlerine bakıldığında, tarihsel verilerle mevcut piyasayı karşılaştırma trendinin yaygın olduğu görülüyor. Özellikle son dönemlerde Bitcoin’in 2018 yılındaki fiyat performansının günümüz performansına benzediğini ileri süren birçok analist bulunuyor. Ancak CryptoQuant analisti Onchain Edge, mevcut Bitcoin fiyat hareketlerinin Kasım 2018 dönemi ile kıyaslanmasının yanıltıcı olduğunu iddia ediyor.

BTC KASIM 2018’E BENZER MODEL Mİ ÇİZİYOR?

Btc Kasim 2018’E Benzer Model Mi̇ Çi̇zi̇yor?

Kripto analitik firması CryptoQuant’ın analistlerinden biri olan Onchain Edge, mevcut Bitcoin fiyat hareketlerini Kasım 2018’deki fiyat hareketleri ile kıyaslayanların bir yanılgı içinde olduklarını iddia etti. Geçtiğimi hafta birçok analist, Bitcoin’in 6 bin dolar seviyelerinde işlem gördüğü Kasım 2018’deki modele benzer modellerde hareket ettiğini öne sürmüştü. Kasım 2018’de yüzde 50 düşüşle 3 bin dolara gerileyen Bitcoin’den yola çıkan birçok analist, dolayısıyla benzer bir düşüşle Bitcoin’in yaklaşık 10 bin dolar seviyelerine gerileyebileceğini iddia etti.

ANALİST DÜŞÜŞ TAHMİNİNİ AÇIKLADI

Analist Onchain Edge ise Bitcoin’in Kasım 2018’deki 6 bin dolardan 3 bin dolara düşüş modelinin, yine bu yıl görülen 30 bin dolardan 18 bin dolara düşüş dönemine benzediğini iddia etti. Bu yılki düşüş yüzde 41’de kaldı ve analist, biraz daha gelebilecek bir düşüşle bu benzerliğin tamamlanacağını ve bu nedenle de Bitcoin’in 15 bin dolara kadar gerileyebileceğini öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.