Altcoin Haberleri

DeFi ve Eğlence Temalı Altcoin’ler Kasım Ayında Yükselişte!

Sonbahar mevsiminin son ayında, kripto para piyasası genelinde yükseliş yaşanırken altcoin'ler, Bitcoin'e kıyasla yatırımcılara daha fazla getiri sağladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sonbahar mevsiminin son ayında, kripto para piyasası genelinde yükseliş yaşanırken altcoin’ler, Bitcoin’e kıyasla yatırımcılara daha fazla getiri sağladı.

Kasım ayında, özellikle DeFi ve eğlence temalı altcoin’ler ön plana çıktı ve büyük kazançlar elde etti.

Kayda değer bir kripto para projesi olan Avalanche (AVAX), ayın en büyük kazananı oldu. Bankacılık devi JPMorgan’ın tokenize varlıkları test etmek için Avalanche’i kullanacağını açıklamasının ardından AVAX, bir ay içerisinde yüzde 97 değer kazandı.

Avaxusd 2023 12 02 12 06 40 115Ad

Avalanche blokzinciri, fiyat hareketlerinin yanı sıra içerisinde gerçekleşen işlemlere de yansıdı. Haftalık işlem hacmi 2 milyar doları aşarak rekor kıran Avalanche, blokzincir araştırmacılarının dikkatini çekti.

DeFi Tokenleri Kasım Ayında Gündemden Düşmüyor!

Kasım ayı DeFi token’lerinin yükselişine sahne oldu. Kripto piyasasının en büyük iki token’ı olan Bitcoin yüzde 10, Ethereum ise yüzde 13 getiri sağlarken, DeFi token’leri genel piyasadan pozitif bir şekilde ayrıştı. CoinDesk’in paylaştığı verilere göre, kültür ve eğlence temalı token’ler yüzde 41,7, DeFi token’leri ise ortalama olarak yüzde 39,2 değer kazandı.

Uzmanlar, yılın son ayında olumsuz gelişmelerin meydana gelmemesi durumunda kripto paraların yükselişe devam edeceğini öngörüyor. Bu durumda, DeFi ve eğlence temalı altcoin’lerin ise yatırımcılar için cazip fırsatlar sunabileceği düşünülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.