HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Google Trends Ocak Ayı Verilerine Göre En Çok Bu Kripto Paralar Arandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Google Trends ocak ayı verilerine göre en popüler kripto varlıkları Bitcoin (BTC), Terra (LUNA), Ethereum (ETH) ve Shiba Inu (SHIB) oldu.

Google Trends Verilerine Göre En Çok Bu Kripto Paralar

2018’den sonra Ocak 2022, Bitcoin (BTC) için en kötü ay oldu. En değerli kripto para birimi olan Bitcoin, 2022 yılına iyi bir başlangıç ​​yapmadı. Bu ay birçok kez düşüş yaşadı. Bitcoin’in Ocak ayındaki değerindeki düşüş Google aramalarına da yansıdı.

22 ve 23 Ocak’ta Bitcoin Google aramalarında önemli bir artış oldu. Bunun en önemli nedeni 22 Ocak Cumartesi günü Bitcoin’in 36.000 dolara düşmesiydi. Bitcoin’in çöküşü piyasanın altcoinleri üzerinde etki yarattı. 22 Ocak’taki düşüşün ardından Bitcoin, Temmuz ayından beri görülmeyen bir seviye olan 32.900 dolara kadar düştü.

22-24 Ocak 2022’de Bitcoin’in çöküşünden başta Ethereum olmak üzere birçok kripto para zarar gördü ve bu düşüş Google aramalarına da yansıdı. En popüler ikinci kripto varlık olan Ethereum da Google aramalarında Terra’nın (LUNA) gerisinde kaldı.

En Popüler Kripto Varlıklar
En Popüler Kripto Varlıklar

2021’de güçlü bir performansla adından söz ettiren popüler meme token Shiba Inu, 2022’de aynı ivmeyi koruyamadı. Buna rağmen Google aramaları, Shiba Inu’nun sayısız kripto varlığından daha iyi performans gösterdiğini ortaya koydu. Ocak ayında Google aramalarında  Ethereum’dan sonra gelerek 4. sırada yer aldı.

Shiba Inu Google Trends
Shiba Inu Google Trends

Ocak ayında Bitcoin arayan dünyanın ilk beş ülkesi El Salvador, Hollanda, Slovenya, İsviçre ve Avusturya oldu.

Nijerya, Hollanda, Hırvatistan, Porto Riko ve Belçika, Google’da en çok Shiba Inu aramasının yapıldığı ülkeler oldu.

Shiba Inu Araması Google
Shiba Inu Araması Google

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.