Altcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Deneyimli Analistlerden BTC ve Altcoinler için Volatilite Uyarısı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında inişli çıkışlı fiyat hareketleri takip edilirken yatırımcılar bir yandan piyasadaki değişimleri izliyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında belirsizlik ortamı yaşanıyor. Geçen hafta hem BTC hem de popüler altcoinlerde ciddi oranda ralliler takip edilmişti. Yatırımcılar bu yükseliş hareketinin kalıcı olup olmayacağını merak ederken deneyimli analistlerin görüşleri dikkat çekiyor. Son olarak zincir içi veri analiz platformu Santiment analistleri Bitcoin ve altcoin fiyatlarında yüksek volatilite uyarısında bulundu.

Kripto Para Balinalarının Hareketleri Dikkat Çekti

Mavi Balina

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda piyasanın hangi yöne hareket edeceğini anlamanın ipuçlarını vurguladı. Bu sebeple piyasadaki Tether (USDT) ile USD Coin (USDC) gibi popüler stablecoin hareketlerine bakılması gerektiğini hatırlattı. Analistler bu verilere göre USDT ve USDC sabit kripto para birimlerinde büyük balina faaliyetlerinin başladığına dikkat çekti.

Balinalar Yüzünden Piyasa Hareketlenebilir

Tecrübeli kripto para analistleri, 100 bin doların üstünde işlem yapan balina hareketlerinin arttığını hatırlattı: “Balinalar, hafta sonu oynaklığının ardından Pazartesi günü meşguldü.    Belki de balinaların 100.000 dolar üzerinde işlem yaptıkları kripto varlıkların en önemlileri USDT ve USDC. Büyük satın alma gücü hareket ederken, büyük piyasa hareketi devam etmelidir.” Analistler kripto para piyasasında oynaklığın artış riskine karşı yatırımcıları uyardı.

Bu haberin kaynağı uzman ekonomist/analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.