Bitcoin HaberleriHaberler

PayPal Kurucu Ortağının Bitcoin (BTC) Pişmanlığı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, 66.960 dolarlık yeni ATH’ye ulaşmasının ardından Paypal kurucu ortağı Peter Tehiel, Bitcoin Pişmanlığını açıkladı. Başarılı iş insanı daha fazla Bitcoin almamasından dolayı pişman olduğunu dile getirdi.

Paypal Kurucu Ortağı: Bitcoin satın almanız gerekiyor

Edinilen bilgilere göre PayPal kurucu ortağı Peter Thiel, Miami’de düzenlenen bir röportajda kripto para birimleri, merkez bankaları ve yapay zeka konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Thiel, Bitcoin pişmanlığıyle ilgili şu sözleri söyledi:

Bitcoin satın almanız gerekiyor. Bitcoin’e yeterince yatırım yapmadığıma inanıyorum. Tek kaygı kaynağım Bitcoin’in hepimiz tarafından bilinen bir sır olması. Bu konudaki soru işaretleri hala aklımda dolanıyor. Belki de bu şekliyle bile Bitcoin hepimiz için yeterlidir.

Thiel’e göre son gerçekleşen Bitcoin rallisi merkez bankaları için büyük bir kaygı oluşturdu. Başarılı girişimci kripto para birimlerinde görülen zamanı boğa koşusunun merkez bankalarının iflas durumunu ifade ediyor. Peter Thiel, yapay zekayı kriptoların merkezsizlik gücüne karşı bir rakip olarak eleştirdi. Thiel, yapay zekanın dünyayı yok edecek bir teknoloji olabileceğini aktardı.

Peter Thiel’in Bitcoin İlgisi

Başarılı iş insanı, Bitcoin‘in 2014 yılında para birimi olarak başarıya ulaşmış olduğunu belirtti. Popüler isim, Bitcoin’i “tüm dünyanın dağılmasına karşı bir hareket” olarak tanımlaması ile tanınıyor. Bununla birlikte Thiel’in 1998 senesinde kurucu ortağı olduğu PayPal, kripto para birimi sanayisine adım attı. Şirket, geçtiğimiz ekim ayında Bitcoin benzeri kripto para abirimleri satın alma ve satma gibi  hizmetlerinin başladığını resmen duyurdu. PayPal, o zamandan bu yana ABD ve Birleşik Krallık benzer şekilde lokasyonlarda kripto hizmetlerine başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.