Altcoin HaberleriBlockchain HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Popüler Meme Coin Shiba Inu, Piyasanın Yeniden Merkezinde!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler meme coin Shiba Inu, piyasanın yeniden merkezinde. Doge katili olarak da bilinen ve en popüler meme tokenlerinden biri olan Shiba Inu (SHIB), hem token yakımları hem de balinaların gözdesi olmasının yanı sıra  ekosistemin sürekli desteğiyle pazarın odak noktası olmaya devam ediyor.

Token Yakımı ve Balinalar

SHIB token yakımlarını kaydetmesiyle tanınan Shibburn platformu, işlemlerin sekiz farklı işlemde gerçekleşmesiyle son 24 saatte 10 milyon SHIB’nin yakıldığını iddia ediyor. Bu yakımlara ek olarak, Bigger Entertainment şirketi ve CEO’su Steven Cooper’ın büyük SHIB yakım  olayları daha belirgindir. Firma, hem bu yanıklarda arzdan büyük miktarda SHIB tokeni kaldırarak hem de bu partilere katılmak isteyenler tarafından satın alınan biletleri dahil ederek SHIB fiyatını önemli ölçüde artırmak için adımlar attı. Ancak en son Mart ayında gerçekleştirilen yakım  partisi için herhangi bir tarih belirlenmedi.

Popüler Meme Coin Shiba Inu, Piyasanın Yeniden Merkezinde!
Popüler Meme Coin Shiba Inu, Piyasanın Yeniden Merkezinde!

SHIB ayrıca balinaların tercih ettiği altcoinlerden biridir. Tolkien adlı bir ETH balinası portföyüne 51 milyar SHIB eklerken, Shiba Inu bu balina hareketleri sayesinde son 24 saatte en çok kullanılan akıllı sözleşme oldu. Bombur adlı başka bir ETH balinası 51 milyar SHIB satın alırken, BlueWhale0073 adlı başka bir ETH balinası 1,17 trilyon SHIB satın aldı. Genel olarak, en büyük üç Ethereum blockchain yatırımcısının 10 Nisan’dan bu yana büyük miktarlarda SHIb aldığını belirtmekte fayda var.

Olayların SHIB’e Etkisi

Balinaların alımları ve yanıklar, SHIB’nin fiyatını geri kazanması için yetersiz görünüyor. SHIB şu anda son 24 saatte %2’den fazla düşüşle 0.0000252 dolardan işlem görüyor. SHIB’nin fiyat düşüşleri ve yükselişleri, kripto piyasası iki gündür toparlansa bile oynaklığının kötüleştiğini gösteriyor.

Popüler Meme Coin Shiba Inu, Piyasanın Yeniden Merkezinde!
Popüler Meme Coin Shiba Inu, Piyasanın Yeniden Merkezinde!

SHIB, son Robinhood listesinin ardından %20’ye varan artış ivmesi kazanmayı başardı. SHIB ise iki haftalık düşüş trendini sürdürüyor gibi görünüyor. Ayrıca, SHIB, aylık %6’lık bir düşüşe rağmen, haftalık bazda yaklaşık %10’luk bir kazanç elde etmiş görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.