HaberlerEthereum Haberleri

QCP Capital’dan Ether İçin ETF Fiyat Öngörüsü: “Bitcoin’e Benzer Bir Yükseliş Bekleniyor”

ingapur merkezli kripto ve dijital varlıklar şirketi QCP Capital, son analizinde, spot ETF'lerin onaylanması durumunda Ethereum fiyatında Bitcoin'deki gibi sert bir artışın gerçekleşeceğini ifade etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur merkezli kripto ve dijital varlıklar şirketi QCP Capital, son analizinde, spot ETF’lerin onaylanması durumunda Ethereum fiyatında Bitcoin’deki gibi sert bir artışın gerçekleşeceğini ifade etti. Şirketin uzmanları, onay geldiğinde, önümüzdeki haftalarda yükselişin %60’tan fazla olacağını öngörüyor.

Kripto para sektöründe varlık yönetimi yapan ve hem spot hem de opsiyon piyasalarında faaliyet gösteren QCP Capital şirketi, Ether ETF’lerinin onaylanması halinde fiyatın %60’tan fazla yükselebileceğini öngördü.

Image 54

Kripto para piyasalarında son zamanlarda yaşanan hareketlilik, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bitcoin spot ETF’lerinin onaylanmasıyla birlikte kripto para piyasasında olumlu bir hava oluştuğu söylenebilir. Ancak, Ether için de benzer bir durumun gelişebileceği düşünülmekte. Özellikle analistler, Ether’in de Bitcoin gibi yükseliş yaşayabileceğine yönelik tahminlerde bulunuyorlar. 

“Cuma günü ‘beklenen volatilite’ %100’ün üzerinde…”

Ether piyasasında cuma günü beklenen volatilite oranının %100’ün üzerine çıkacağı öngörülen QCP analistleri, aşağıdaki sözleri kullandı:

“Tüm gözler şu anda Ether ETF’lerine verilecek bir onay kararında… Cuma günkü beklenen volatilite %100’ün üzerinde… Piyasa adeta kutlama yapmaya hazırlanıyor. VanEck’in ETF’i DTCC’de listelendi. Büyük ihtimalle bir onay kararı çıkacağını düşünüyoruz. İşlemlerin de gelecek hafta açılmasını bekliyoruz”

Kripto para analistlerinin dile getirdiği “beklenen oynaklık”, bir kripto paranın gelecekteki fiyat değişimlerinin ne kadar değişken olabileceğini öngörüyor.

Bernstein analistlerinin QCP analistleriyle benzer bir şekilde, Ether’in ETF’lerin onaylanması durumunda Bitcoin’e benzer tepkiler verebileceğini belirttiklerini hatırlıyoruz.

Bernstein analistleri, Ether’in, yatırımcılarının ve arzın bir kısmının akıllı kontratlara bağlı olması sebebiyle, oldukça sert bir yükseliş trendine girebileceğini öne sürdü.

Standard Chartered bankası, 2024 yılının sonuna dair 8 bin dolarlık bir öngörüde bulunmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.