Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para projeleri arasında geleneksel finans alanıyla da ciddi ortaklıklar kuran “oracle” sağlayıcısı Chainlink (LINK), büyük kripto hesaplarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Son dönemde büyük bir kuruma ait olduğu düşünülen onlarca cüzdan, çeyrek milyar dolara yakın LINK alımı yaparak piyasada ses getirdi.

Büyük Kuruma Ait Birçok Cüzdanın Link Topladığı Ortaya Çıktı

Bir kuruma ait olduğu düşünülen onlarca cüzdan, düzenli bir şekilde LINK toplamaya devam ediyor. Zincir üstü veri platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre, şubat ayı başında 55 cüzdan aracılığıyla 112 milyon dolar değerinde LINK alan bir kurum, yeni cüzdanlar açarak ve LINK almaya devam ediyor.

Lookonchain’e göre; açılan onlarca yeni cüzdanın aslında bilinmeyen bir kuruma ait olduğu ve bu kurumun sadece son 2 haftada aldığı Chainlink (LINK) adedinin 11 milyon 100 bine (yaklaşık 220 milyon dolar) ulaştığı belirlendi. Yani 112 milyon dolarlık ilk alımın ardından, bir 100 milyon dolarlık alım daha yapılmış gibi görünüyor. Bu alımların tamamı Binance üzerinden gerçekleşti ve ardından token’lar bu yeni oluşturulan 83 cüzdana transfer edildi. LINK, sadece şubat ayında %30’luk bir artış göstererek 20 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.