Analiz

Cardano’da (ADA) Düşüş Devam Eder Mi? ADA Kritik Seviyeye Yaklaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu yıl önemli performans sergileyen kripto paralar arasında bulunan Cardano (ADA), ilk 10 kripto para arasına girmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde Alonzo Hard Fork‘uyla gelen beklenti yerini korkuya bırakmış durumda. Popüler kripto para ADA, 1 haftada %10 değer kaybı yaşayarak tehlikeli seviyeye gelmiş durumda.

Cardano’da (ADA) Düşüş Devam Eder Mi?

Piyasa değeri sıralamasında DOGE, XRP ve BNB‘yi geride bırakarak 3. sıraya yükselen Cardano (ADA), günlük grafikte %0,1 kayıpla 2,36 dolardan işlem görüyor. Popüler kripto para birimi Cardano, son bir haftada büyük değer kaybı yaşayarak %10 düştü.

Geçtiğimiz haftaları göz önüne alırsak kripto para piyasası 7 Eylül’de büyük bir düşüş dalgası yaşadı ve peşinden mevcut değerlere süratli bir toparlanma geldi. Cardano’nun mahalli varlığı ADA, o sırada 2,82 dolar seviyesinde işlem görürken piyasadaki düşüş fiyatı 2.27 dolar seviyesine kadar çekti.

Cardano’daki düşüş o günden bu güne devam ederken ayılar fiyatı daha da aşağıya çekmek için savaş veriyor.

Ancak boğalar kontrolü ele alırsa Cardano (ADA) da yukarı yönlü bir artış başlayabilir. Öte taraftan Cardano (ADA), son birkaç gün içinde oluşan bir trend çizgisinin altında hareket etmeye devam ediyor. Dolayısıyla aşağıdaki grafikte görüldüğü benzer halde Cardano’nun (ADA) aşağı yönlü riski artacak benzer halde görünüyor.

Ada_1D_Graph_Coinmarketcap
Ada_1D_Graph_Coinmarketcap

Bitcoin’in Cardano’ya (ADA) Etkisi

Analist Justin Bennet, Bitcoin‘in (BTC) fiyat hareketinin “tüm kripto piyasası için tehlikeli netice günlerde öteki altcoin‘ler için belirleyici bir unsur” olabileceğini belirtti.

Öte taraftan, Bitcoin’in yükselebileceği ve Cardano (ADA) benzer halde öteki altcoin’lerin kan kaybetmeye devam edeceği senaryolar da var.

Ancak analist, yatırımcıların risk yönetimi için Bitcoin (BTC) hakimiyetini takip etmeleri gerektirme ettiğini tavsiye etti. Dahası, yatırımcılar kripto piyasasının yönü mevzusunda derhal derhal güvenli değiller.

Cardano (ADA) Fiyat Ne Durumda?

Cardano‘nun yerel varlığı ADA için şu anda durumlar tehlikeli netice gözüküyor. Analistlere göre ADA’da 2 doların altında gerçekleşecek ihtimaller içinde bir kırılma fiyatı daha da aşağılara çekebilir. Dolayısıyla 2 dolar bandı ADA için tehlikeli  bir öneme sahip.

Cardano (Ada) Fiyat Ne Durumda?
Cardano (Ada) Fiyat Ne Durumda?

Popüler kripto para birimi ADA, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2,49’lık bir düşüşle 2.37dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.