Haberler

Ripple, Filipinler’de QNB Aracılığıyla Havale Teknolojisini Tanıtıyor!

Ripple ortağı QNB'nin Katar'dan Filipinler'e fon transferleri için doğrudan havale hizmetinin genişletilmesini içeriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple, Filipinler’de QNB aracılığıyla havale teknolojisini tanıtıyor. Kripto para birimlerine odaklanan birçok işletme, uluslararası alanda büyüme çabalarını hızlandırıyor. Son gelişmeler, Ripple ortağı QNB’nin Katar’dan Filipinler’e fon transferleri için doğrudan havale hizmetinin genişletilmesini içeriyor.

Ripple, Filipinler’de QNB Aracılığıyla Havale Teknolojisini Genişletiyor

Kripto para sektörü her gün yeni gelişmeler görmeye devam ediyor. Bu sefer, Ripple cephesi yeni bir gelişme gördü. QNB ile ortaklaşa olarak Ripple, doğrudan havale hizmetinin artık Filipinler’de erişilebilir olduğunu duyurdu.

Banka müşterileri bu yeni hizmetle kolayca para gönderebiliyor ve bu da onlara hızlı ve sofistike bir sınır ötesi para transferi alternatifi sunuyor. Ayrıca Katar’da verilen bu hizmet sayesinde herhangi bir Filipin bankasına anında para gönderebilecekler.

Ripple Güney Asya ve MENA Navin Gupta Genel Müdürü şu açıklamalarda bulundu:

QNB, MENA bölgesindeki en büyük ortağımız ve RippleNet’teki bu ortaklığı ek ülkelere sürekli olarak güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Filipinler en büyük havale alıcılarından biridir. Katar’dan Filipinler’e havaleleri Ripple Net aracılığıyla işleme koymak için QNB’yi China Bank ile bağlamaktan memnuniyet duyuyoruz.

Son olarak Ripple’ın durumuna bakalım. CoinGecko verilerine göre, XRP  bu haberin yazıldığı sırada 0,345942 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.