NFT HaberleriHaberler

Samsung, NFT Planlarını Devreye Koyuyor: Samsung TV’lere NFT Özelliği Geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT sektörünün muhteşem hızda büyümesi elektronik devi Samsung’u bu alanda adım atmasının önünü açtı. Koreli teknoloji devi şirket, “NFT Toplama Platformunu” bu yıldan itibaren akıllı TV’lerine entegre edeceğini açıkladı.

Samsung, Televizyonlara NFT Özelliği Getirmeyi Planlıyor

Samsung‘un 3 Ocak duyurusu, yeni akıllı TV dizisine dahil etmeyi planladığı birçok güncellemeyi özetliyor. NFT Toplama Platformu, müşterilerin dijital koleksiyonlarını görüntülemelerine olanak tanıyan bir dizi özellikle birlikte gelecek.

Samsung‘un MicroLed, Neo QLED ve The Frame modellerinde mevcut olacak ve ayrıca kullanıcıların NFT’yi doğrudan TV’den satın almalarına izin verecek.

Platformun adından da anlaşılacağı gibi, birkaç pazar yerinden veri toplayacak ve onu kimin oluşturduğu ve hangi blok zinciri ağını kullandığı gibi sanat eserleri hakkında bilgi sağlayacaktır. Böylece dev, NFT‘yi TV’lere getiren ilk elektronik şirketi olmayı hedefliyor.

NFT ekosistemi, 2021 yılında sayısız küresel ünlü ve markanın katılımıyla önemli bir büyüme yaşadı.

Sporcular, girişimciler, müzisyenler, politikacılar ve aradaki herkes, NFT onlara hayranlarla ilişkilerini güçlendirme fırsatı ve daha fazlasını verdiği için dahil olmaya başlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.