Haberler

Zipmex, Borçlarını Ödemek İçin Yapılandırma Planı Hazırladı

Singapur merkezli kripto para borsası Zipmex, 2022 yazında iflas başvurusunda bulunmuş ve şimdi borçlarını ödemek için bir yapılandırma planı hazırladığı ortaya çıkmıtı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur merkezli kripto para borsası Zipmex, 2022 yazında iflas başvurusunda bulunmuş ve şimdi borçlarını ödemek için bir yapılandırma planı hazırladığı ortaya çıkmıştı.

Bloomberg’in haberine göre, bu batık kripto alım-satım platformu, alacaklılarına 1 dolar karşılığında 3,35 cent geri ödeme teklifinde bulundu.

Ekim ayında paylaşılan mahkeme dosyalarına göre, Zipmex’in 97 milyon dolarlık bir borcu vardı ve sürecin sonunda bu borcunu ödemek için 1 dolar başına 29,35 cent’e kadar geri ödeme yapmayı kabul etti Ancak, büyük alacaklılar, borsanın yeni teklifine sert bir şekilde itiraz etti. Zipmex alacaklıları, şirketin varlık ve yükümlülük kalemlerindeki değişimlerin bağımsız uzmanlar tarafından incelenmesini talep ediyor.

Zipmex, Borçlarını Ödemek İçin Yapılandırma Planı Hazırladı

Haber kaynağına göre, Zipmex İcra Kurulu Başkanı Marcus Lim, son gelişmelere dair herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınmıştır. Asya-Pasifik bölgesinde faaliyet gösteren bu kripto para borsası, ayı piyasasında Bitcoin ve altcoin fiyatlarındaki düşüş nedeniyle iflas bayrağını çekmek zorunda kalmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.