Altcoin Haberleri

Solana Kurucu Ortağından İyimser Açıklamalar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yılın kasım ayında FTX, hızlı bir çöküş yaşayarak tüm kripto ekosistemini etkisi altına aldı. Kripto para borsası FTX’in çöküşü, milyonlarca kullanıcının zarar etmesine neden oldu ve bu durum kripto piyasasında büyük bir etki yarattı. FTX ve kardeş şirketi Alameda Research, bu çöküş sırasında kripto piyasasından 1 milyar dolardan fazla parayı kaybetti. Bu çöküşten en çok etkilenen projelerden biri de Solana oldu. Solana, daha önce FTX ve Alameda’ya SOL tokenlerini sattığı için bu çöküşten olumsuz etkilendi.

Solana Kurucu Ortağı Anatoly Yakovenko’dan Değerlendirme

Ancak Solana’nın kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, FTX’in elinde bulunan SOL tokenlerinin müşterilere doğrudan dağıtılmasının daha iyi bir çözüm olabileceğini savundu.

FTX’in yeniden yapılandırmayla piyasaya dönme planları yaparken ellerinde hala SOL tokenleri bulunuyor. Yakovenko, bu SOL tokenleri için iyimser bir çözüm önerdi.

FTX’in yeni yönetimi, ellerinde bulunan dijital varlıkları gözden çıkarmaya başladı ve SOL tokenlerinin satışıyla ilgili ihtimalleri değerlendiriyor. Ancak Yakovenko, SOL tokenlerinin doğrudan müşterilere dağıtılmasının daha iyi sonuçlar doğurabileceğini düşünüyor. Şu anda FTX’in elinde ne kadar SOL tokeni olduğu tam olarak bilinmiyor, ancak kayıtlara göre en az 134 milyon dolar değerinde SOL tokeni bulunuyor. Bu büyük miktardaki tokenlerin doğrudan piyasada satılması, piyasanın olumsuz bir şekilde etkilenmesine neden olabilir. Bu nedenle Yakovenko, FTX’e seslenerek SOL tokenlerinin müşterilere dağıtılmasının kazan-kazan bir sonuç yaratabileceğine işaret etti.

Yakovenko, “Benim dileğim SOL tokenlerinin tüm FTX müşterilerine doğrudan dağıtılması olurdu,” dedi. Solana’nın kurucu ortağı, bu çözümün herkes için en kazançlı yol olduğunu belirtti.

Solana geçtiğimiz yıl toplamda 58.086.686 SOL tokenini FTX ve kardeş ticaret firması Alameda Research’e sattığını açıklamıştı. Bu tokenlerin bugünkü değeri ise 1,1 milyar doları aşıyor.

Sonuç olarak, Solana’nın kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, FTX’in elinde bulunan SOL tokenlerinin müşterilere doğrudan dağıtılmasının daha iyi bir çözüm olabileceğini savunuyor. FTX’in bu konuda nasıl bir adım atacağı ise merakla bekleniyor. Bu adımın piyasa üzerindeki etkisi ve sonuçları da kripto para dünyasının yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.