Haberler

Bald İle FTX Arasındaki Bağlantı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto dünyasının popüler kripto parası Bald memecoin, değerini neredeyse sıfıra indiren bir “rug pull” olayına maruz kaldı.

Bu olay üzerine, blockchain analistleri durumu derinlemesine incelerken, Wintermute’teki bir araştırmacı, Bald memecoin ve Alameda Research arasında olası bağlantılar olduğunu öne sürdü. Kripto topluluğu, Bald memecoin’in piyasa değerindeki büyük düşüşe neden olan “rug pull” eylemini sindirirken, blockchain analistleri durumun detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

Birkaç gün önce, Kripto dünyasında büyük ilgi uyandıran Bald token, 85 milyon dolarlık bir piyasa değerine kadar yükseldi. Ancak likiditenin hızlı bir şekilde çekilmesi, fiyatın neredeyse sıfıra düşmesine yol açtı. Bu durum, geliştiricilerin veya sahiplerin fiyatı düşürmek için likiditeyi çekme stratejisi olan “rug pull”ı hatırlatıyor.

Bald Memecoins Rug Pull Wallets Link To Sam Bankman Fried
Bald İle Ftx Arasındaki Bağlantı! 3

Token’ın geliştiricisi, Twitter üzerinden likiditenin çekildiğini doğruladı. Wintermute’un araştırma lideri Igor Igamberdiev, Bald memecoin’in yaratılması için kullanılan ve Base ağındaki akıllı kontrat adresi olan Bald dağıtıcısının, şu anda iflas etmiş olan FTX Exchange’in eski araştırma ve ticaret birimi Alameda Research ile ilişkili olduğunu keşfetti.

İlgamberdiev’in bulgularına odaklanan şu anki çalışmada, eski bir cüzdanın (0x000f7f) dağıtıcıyla olan ilişkisi belirlenmektedir. Bu ilişki, Bald dağıtıcı adresiyle 0x000f7f cüzdanının FTX Exchange’deki aynı depozito hesabını paylaştığı gerçeğiyle ortaya çıkmaktadır. Son olarak, Alameda’nın Haziran 2021’e kadar bu ikinci cüzdan adresiyle doğrudan etkileşime girdiği konusu hala belirsizliğini korumaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.