HaberlerNFT Haberleri

Telegram Kurucusundan NFT Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Telegram kurucusundan NFT açıklaması. Rus programcısı Pavel Durov bir konsept önerdi.
Pavel Durov, aşina olduğunuz biri. Bilmeyenler için güvenli mesajlaşma programı Telegram’ın kurucusu. NFT pazarı yavaş yavaş ilerlemeye başladığında, Pavel Durov, Telegram’daki popüler kullanıcı adlarını açık artırmaya çıkarmak için “NFT benzeri akıllı sözleşmeler” kullanan bir pazar yeri geliştirme ve tanıtma fikrine sahipti.

Durov, öneriyi, başlangıçta Telegram ekibi tarafından oluşturulan bir katman 1 (Layer 1) blok zinciri olan The Open Network’ün (TON) alan adı açık artırmalarının “başarısına” yanıt olarak yaptı. Bu Blockchain projesi, kullanıcıların web sitelerine, akıllı sözleşmelere ve kripto para cüzdanlarına insan tarafından okunabilir adlar vermelerini sağlayan TON DNS hizmetinin Temmuz ortasındaki ilk çıkışından sorumlu

Telegram’ın kurucusu, tarihlerimiz bugün 23 Ağustos’ta göründüğünde, özel Telegram kanalı Durov’s Channel’a yaptığı bir gönderide “TON’un alan/cüzdan adları için yakın zamanda gerçekleştirdiği açık artırmanın başarısından gerçekten etkilendiğini” söyledi.

Rezerve @ kullanıcı adlarını, grup ve kanal bağlantılarını açık artırmaya koyarsak, 700 milyon kullanıcısıyla Telegram’ın ne kadar başarılı olabileceğini hayal edin” dedi.

Durov, Telegram’ın bu tür teknolojileri “tüm akılda kalıcı t.me adreslerinin ve @storm veya @royal gibi dört harfli kullanıcı adlarının” alınıp satılabileceği yeni bir pazar başlatmak için kullanabileceğini savundu.

Bu, kullanıcı adı sahiplerinin bunları korunan anlaşmalarda ilgili taraflara aktarabilecekleri yeni bir platform yaratacak ve mülkiyeti NFT benzeri akıllı sözleşmelerle blok zincirinde güvence altına alacak. Kanallar, çıkartmalar veya emojiler de dahil olmak üzere Telegram ekosisteminin diğer unsurları da daha sonra bu pazarın bir parçası olabilir.

Durov ve ekibinin, daha önce Telegram Açık Ağı olarak bilinen TON’u 2018’de mesajlaşma uygulamasıyla oluşturduğu göz önüne alındığında, Telegram için karşılaştırılabilir bir entegrasyon oldukça basit olurdu.

Bu Telegram geliştirmesi, teknolojinin bu alana odaklanmaya başladığı bir zamanda, Telegram’da herhangi bir kullanıcı adı belirlemeden önce bir NFT satın almamız gerektiği argümanını vurgulamaktadır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.