HaberlerNFT Haberleri

Degenscore, Doge NFT’yi Destekleyeceğini Duyurdu!

On chain'de özgeçmiş oluşturmak için bir araç olan Degenscore, Doge NFT'yi destekleyeceğini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Degenscore, Doge NFT’yi destekleyeceğini duyurdu. On chain’de özgeçmiş oluşturmak için bir araç olan Degenscore, Doge NFT’yi destekleyeceğini açıkladı.

Artık NFT projesiyle etkileşime girenler Degenscore puanları kazanabiliyor.

Doge NFT Rekor Tutarla Satın Alındı

2010’daki ünlü Doge memesinin bir NFT’si Haziran ayında rekor kıran 4 milyon dolara satıldı. Şimdiye kadarki en pahalı meme konusu olan Shiba Inu köpeği Kabosu’ bir Japon anaokulu öğretmeni olan Atsuko Sato  tarafından oluşturulmadı. Birkaç ay sonra, PleasrDAO, Fractional.art’taki DOG platformu aracılığıyla kısmi mülkiyet sunmaya başladı.

Sıradan alıcılar, parçalanmış mülkiyet nedeniyle normalde alamayacakları pahalı bir NFT‘nin bir kısmını satın alabilir. Bu, gelişmekte olan sektöre daha fazla insana erişim sağlar. Eser, sahibi tarafından takas edilebilir ERC-20 tokenlerin verilmesine izin veren belirli bir platformun kasasına yerleştirilir. Kullanıcılar, DOG tokenlerini satın aldıktan sonra kendi NFT piksellerini yazdırabilirler. DOGS sahipleri de projenin karar alma sürecine katılabilir.
Tüm token arzında %49 hisseye sahip olan PleasrDAO, şu anda NFT’nin en büyük hissedarı konumunda bulunuyor.
200 cüzdanda bir milyondan fazla DOG tokeni saklanıyor. Dogecoin NFT projesi şimdiden 10.000’den fazla kullanıcıdan yatırım aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.