Altcoin HaberleriHaberler

Terra CEO’su Do Kwon’dan Son Söylentilere Cevap!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra CEO’su do Kwon’dan son söylentilere cevap. Terraform Labs CEO’su Do Kwon, mevcut söylentilere yanıt olarak bir açıklama yaptı.

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, girişimi başarısız olmadan önce 2,7 milyar dolarlık kripto para kazandığına dair haberleri tartıştı.

Son iki yıldır Kwon, kendisine sadece dolar olarak ödeme yapıldığını söyledi. Ünlü Güney Koreli iş adamı, herhangi bir çıkar çatışmasını önlemek için tokenlarının çoğunu satın almayı ertelediğini söyledi. Kazada kendi parasının çoğunu kaybettiğini de itiraf etti. Bitcoin geliştiricisi artık parayı umursamadığını ve Twitter’da giderek daha fazla alay konusu olduğunu belirtti.

Söylentileri başlatan FatMan oldu. Abracadabra’nın Degenbox borçlanma teknolojisinin yardımıyla Kwon’un şu anda feshedilmiş olan stablecoin‘de milyarlarca UST‘yi nakite çevirebileceğini belirtti.

Terra’nın 60 milyar dolarlık çöküşünün ardından, eleştirmenler şirketin sorumluluk eksikliğini eleştirdi. Lübnan asıllı Amerikalı bir istatistikçi olan Nassim Taleb, kısa süre önce Kwon’un dolandırıcı Bernie Madoff’tan çok daha tehlikeli olduğunu iddia etti.

Projeyi yeniden başlatması amaçlanan Luna tokeninin başka bir versiyonu, 9 Haziran’da tüm zamanların en düşük seviyesi olan 2,1 dolara düştü.

Kwon’un hapis cezasına çarptırılması pek olası olmasa da, ülkesi Güney Kore ve diğer ülkelerdeki düzenleyiciler tarafından inceleniyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), daha önce bildirildiği gibi Terraform Labs’a karşı yeni bir soruşturma başlattı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.