Tüm HaberlerHaberler

Terra’da, Do Kwon’un Ardından Yeni Yönetici Belli Oldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terraform Labs şirketinde iflas durumuyla karşı karşıya kalan şirkete içeriden yeni bir atama gerçekleştirildi. Terra’nın yeni CEO’su Chris Amani olarak belirlendi.

Amani, yeni bir stablecoin piyasaya sürmeyi düşünmediklerini ifade etti. Terraform Labs‘ta yaşanan iflas durumuyla birlikte yönetimde değişiklik meydana geldi. The Wall Street Journal’ın raporuna göre, Terra’nın yeni CEO’su ABD vatandaşı Chris Amani oldu. Amani, 2021 yılından beri Terra’da işletme ve finans müdürü olarak görev yapmaktaydı. Amani’nin LinkedIn hesabına göre, Nisan 2023’ten bu yana Terra’nın CEO’su olarak görev yapmaktadır.

Terra
Terra'da, Do Kwon'un Ardından Yeni Yönetici Belli Oldu! 3

Do Kwon’un Yerine Yeni Yönetici Atandı!

Terra’nın kurucusu Do Kwon, Karadağ’da hapsedilmiş durumdaydı. Kwon, Terra’nın en büyük hissedarı olarak Güney Kore veya ABD’ye geri gönderilebilme ihtimaliyle karşı karşıya. Amani, şirketin herhangi bir stabilcoin piyasaya sürmeyi düşünmediğini ve diğer ürünlere odaklanacağını dile getirdi. Amani, Kwon’un tüm suçlamalardan temizlenmeyi umduğunu ifade etti.

Do Kwon, sahte seyahat belgeleriyle yurtdışına kaçma girişimindeyken Mart ayında yakalanmıştı. Kwon, Karadağ’da dört ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Güney Kore ve ABD, Kwon’un iadesini talep etmişti. Güney Kore, Kwon’u 2022 yılında sermaye piyasası yasalarını ihlal etmekle suçlamıştı. Terra krizi, iflas zincirini piyasada tetiklemişti. Krizin başlıca sorumluları olarak Do Kwon ve ortak kurucu Daniel Shin gösterilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.