HaberlerTüm Haberler

Wyre’dan, Para Çekme İşlemlerine Kısıtlama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Wyre’a göre her müşterinin hesap bakiyesinin yalnızca %90’ı çekilebilir.

Geçen hafta 75 Wyre çalışanı, şirketin iflas edeceği söylentileri nedeniyle işten çıkarıldı. Wyre bir durum güncellemesi yaptı ve operasyonlarının her zamanki gibi devam edeceğini belirtti.

Wyre Müşterileri, Fonlarının Yüzde 90’ını Çekebilecek

Bir kripto para ödeme hizmeti sağlayıcısı olan Wyre, kullanıcıların hesabın mevcut bakiyesinin %90’ından fazlasını almasını engelleyecek bir değişiklik duyurdu.

Şirketin açıklaması şu şekilde:

Para çekme politikamızı değiştiriyoruz. Müşteriler fonlarını çekmeye devam edecek olsa da, şu anda para çekme işlemlerini mevcut günlük limitlere tabi olarak her bir müşteri hesabında bulunan fonların yüzde 90’ından fazlasıyla sınırlandırıyoruz

Wyre, müşterilerin çekebileceği miktarı düşürerek şirketin yaklaşmakta olan finansal fırtınaları daha iyi atlatabileceğini söyledi. Yeni para çekme limitinin mevcut piyasa ortamında ilerlemesine izin vereceğini de sözlerine ekledi.

Wyre, CEO Ioannis Gianna’nın şirketin yönetim yapısındaki önemli yeniden yapılanmanın bir parçası olarak pozisyon değiştirdiğini de sözlerine ekledi. Şirketin baş risk ve uyum sorumlusu Stephen Cheng, geçici CEO olarak atandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.