Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin Kurucusuna Yanıt Verdi!

Elon Musk. Dogecoin kurucusu Jackson Palmer'a alaycı bir şekilde yanıt verdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk, dogecoin kurucusuna yanıt verdi. Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin‘in kurucusu Jackson Palmer’a yanıt verdi.

Musk, Palmer’ın Python programlamasını Twitter spam botlarına karşı koymak için yazdığı iddiasına itiraz etti.

Palmer, Avustralyalı Crikey dergisinin Tesla CEO’su Elon Musk’ın senaryonun bir kopyası için ulaştığını ve daha sonra diğer kripto fenomenleriyle paylaştığını söyledi. Palmer ayrıca Elon Musk’ın senaryoyu nasıl çalıştırmayı planladığını sorduğunu ve Musk’ın bu konuda çok eğitimli olmayabileceğini öne sürdü.

Elon Musk, tweetiyle Palmer’ın iddialarıyla ilgili cevap verdi ardından söylediklerini yanlış olarak nitelendirdi ve komutları herkesle paylaşmaya davet etti.

Yanlış bir şekilde Python’un botlardan kurtulduğunu iddia ettiniz. Tamam dostum, o halde bunu tüm dünya ile paylaş

Musk, tweet’lerine şu şekilde devam etti:

Çocuklarım 12 yaşındayken Jakcson’ın bana gönderdiği saçma sapan komuttan daha iyi bir komut yazdı. Dediğim gibi eğer bu kadar harikaysa bunu tüm dünya ile paylaşmalı ve herkesin Twitter deneyimini daha iyi hale getirmeli. Bunu yaparsa ne demek istediğimi anlayacaksınız. Jackson Palmer bir piyondur

Tüm dünyanın dolandırıcıları sevdiğini de söyleyen Dogecoin’in kurucusu Jackson Palmer’a göre Elon Musk’ın  da bir dolandırıcı olduğunu iddia etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.