Haberler

Tesla Supercharger İstasyonu Dogecoin’i (DOGE) Ödeme Olarak Kullanacak

Yenilikleri ve tweetleri ile ünlü Tesla Şefi Elon Musk, Dogecoin'i destekleyen büyük bir duyuru yayınladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yakın tarihli bir tweet’te, Tesla şarj istasyonunun yakında DOGE’yi ödeme olarak destekleyeceğini açıkladı.

Tesla Console’un kurucusu Ryan Zohoury’nin tweetine yanıt veren Musk, DOGE ile ilgili planlarını paylaştı.

Zohoury, Twitter’da, yeni Santa Monica Supercharger’larının açıldıktan sadece on dakika sonra dolduğunu övdü ve DOGE babası Elon şunları söyledi:

Bu hamle kesinlikle onun DOGE babası olduğunu garanti edebilir. Bu tweet aynı zamanda DOGE topluluğu arasında dünyanın en büyük meme-coin’inin geleceği hakkında olumlu bir hava yarattı.

Son zamanlarda Tesla Chief, Dogecoin’in ödeme olarak kullanılmasıyla ilgili olarak Starlink’in geleceği hakkında önemli bir ipucu verdi. Bununla birlikte, Elon’un SpaceX’i, DOGE-1 adlı bir ay görevi için köpek temalı ”meme” kripto parasının kapısını açtı.

Tesla şarj istasyonunun DOGE’yi kabul etmesi olası bir hamle çünkü elektrikli araç üretim devi, bazı ürünleri için köpek temalı ‘meme’ tokenini şimdiden kabul etmeye başladı.

Herhangi bir dogecoin sahibi artık bir Tesla kupası, kemer tokası, siber düdük satın alabilir. Tesla’nın Cybersquad adlı çocuklar için ATV’si doğrudan web sitesinden 355 DOGE ila 14.135 DOGE karşılığında satın alınabilir.

Daha önce, Dogecoin yaratıcısı Shibestoshi Nakamoto, Twitter kullanıcılarının DOGE ile ipuçları vermesine izin vermek için bir kampanya başlatmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.