Haberler

Cardano CEO’su Hoskinson: Kriptoda En Rekabetçi Döneme Giriyoruz

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler kripto para projelerinden Cardano CEO’su Charles Hoskinson, geçtiğimiz günlerde Web Summit 2022 etkinliğine katıldı. Ünlü geliştiricinin sektörün gidişatına dair öngörüleri ve değerlendirmeleri dikkat çekti. Hoskinson, kripto para sektörünü bekleyen yeni bir tehlikeye dikkat çekti. Cardano kurucusuna göre merkeziyetsiz bir sektör-kimlik çatışması patlak verebilir.

Önümüzde 24 Ay Kritik

Cardano Hoskinson

Blockchain geliştiricisi Hoskinson, sektör-kimlik savaşının gelecek 2 yıl boyunca hız kazanacağını iddia etti. ADA kripto para birimi arkasındaki isim, kripto sektörünün ademi merkeziyetçiliği doğru uygulamaması halinde ciddi sıkıntılarla karşılaşılacağını vurguladı: “Önümüzdeki 24 ay, kripto sektörü için en rekabetçi dönem olacak. Akıllı sözleşme rekabeti bitti. Önümüzdeki süreçte sektörde kimlik çatışmaları göreceğiz.”

Edinburg Ademi Merkeziyetçilik Endeksi

Charles Hoskinson, gelecek aylarda meydana gelmesini beklediği rekabet ortamında ademi merkeziyetçiliğin üstün geleceğini düşünüyor. Cardano ağını geliştiren Input Output Global (IOG) şirketi, bu kapsamda geçtiğimiz hafta önemli bir yeniliğe imza atmıştı. IOG yetkilileri, dünyanın ilk blockchain ademi merkeziyetçilik endeksini hayata geçirdi. IOG ve Edinburg Üniversitesinin birlikte gerçekleştirdiği bu endekse göre halka açık şirketlere ait projelerin merkezi olup olmadığı şeffaf şekilde görülebilecek.

Edinburg Ademi Merkeziyetçilik Endeks sayesinde kripto sektörünün önde gelen şirketlerinin ne kadar merkezi olup olmadığı ölçümlenebilecek. IOG Başkanı Charles Hoskinson, bu endeksin kripto sektöründe gelecek 2 yıl boyunca önemli veriler sunacağını söyledi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.