HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Tether, Yeni Bitcoin Madecilik Yazılımını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether, Bitcoin madenciliği verimliliğini ve kapasitesini artırmak için yeni bir madencilik yazılımını duyurduğunu açıkladı.

Bu yazılım, WhatsMiner, AvalonMiner ve Antminer gibi donanımlarla uyumlu yenilikçi JavaScript kütüphaneleri içermektedir. Tether’ın geliştirme ekibi, Bitcoin madencilik donanımını daha verimli ve kapasiteli hale getirmek amacıyla üzerinde çalıştığı yeni bir madencilik yazılımını tanıttı. Bu yazılım, WhatsMiner, AvalonMiner ve Antminer gibi madencilik donanımları için özel olarak oluşturulmuş yenilikçi JavaScript kütüphaneleri ile birlikte sunulmaktadır.

Tether
Tether, Yeni Bitcoin Madecilik Yazılımını Duyurdu! 3

Bitfinex ve Tether’in baş teknoloji uzmanı Paolo Ardoino, gelecekte bu madencilik yazılımının belirli bölümlerinin açık kaynaklı platformlar üzerinden genel kullanıma sunulacağını duyurdu. Yazılımın temel hedefi, madencilik kapasitesinin etkin bir şekilde yönetilerek operasyonların daha verimli hale getirilmesidir.

Ardoino, madencilik operasyonlarının düzenlenmesinde önemli bir rol oynayan Moria adlı orkestrasyon aracına büyük katkı sağladığını vurguladı. Bu projenin tüm gelişmeleri, Holepunch teknolojisi kullanılarak gerçekleştirildi. Moria, Bitcoin madencilik ekosistemindeki bileşenler arasındaki iletişimi kolaylaştırır. Bu sayede etkileşimler daha güvenli, saldırılara karşı dayanıklı ve uygun maliyetli bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.