Haberler

Base’de Değer Artışı yaşandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase’in Layer-2 çözümü olan Base’deki değer artışı oldukça dikkat çekici.

Base, Coinbase’in Layer-2 ağı üzerinde köprülenen kripto varlıklarının değeri şimdiye kadar 111 milyon doları aşmıştır. Coinbase, Şubat ayında Ethereum blok zincirini ölçeklendirmek için kendi Layer-2 ağını duyurmuş ve 3 Ağustos’ta da Ethereum’a bir köprünün piyasaya sürüleceğini duyurmuştur. Bu gelişmelerle birlikte, Coinbase’in Layer-2 çözümü olan Base, kripto para dünyasında büyük bir ilgi görmektedir.

Coinbase’in Base Değerinde Yükseliş

Resmi bir köprü, Ethereum ile Base ağı arasında belirteçlerin taşınmasının bir yolunu kullanıcılara sunmaktadır. Ancak, Base henüz dolandırıcılığa karşı koruma sistemi konusunda geliştirilmekte olduğu için, iyimser toparlama tabanlı Layer 2 için henüz erken bir dönemdedir. Dolandırıcılık kanıtları sayesinde, kullanıcılar işlemlerin veya durum güncellemelerinin geçerliliğini sorgulayabilmekte ve sahte işlemlerin tespitine yardımcı olabilmektedir.

Base’in lansmanı, Coinbase’in “Onchain Summer” etkinliği kapsamında gerçekleştirildi. Bu etkinlik, çeşitli markaların kripto borsalarıyla işbirliği yapacağı zincir üstü etkinlikleri içermektedir. Base, geliştiricilere özel bir ana ağına sahiptir ve 13 Temmuz’da başlamış olup öncelikle geliştiricilerin erişimine açılmıştır.

Ancak resmi lansmandan önce, bazı kullanıcılar yeni memecoin ticareti yapmak için portal proxy sözleşmeleri ve diğer resmi olmayan köprüleri kullanarak varlıklarını ağa bağlamışlardır, bu da ağdaki etkinlikte bir artışa neden olmuştur. Base’e köprülenen Layer-2 kripto varlıklarının artması, platformun gelişimi ve büyümesi açısından olumlu bir işaret olarak değerlendirilebilir. Bununla birlikte, kullanıcılar için güvenlik büyük önem taşımaktadır, bu nedenle dolandırıcılığa karşı koruma sistemlerinin tamamlanması ve geliştirilmesi büyük bir önem arz etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.