Haberler

Bistamp, Pazar Payını Artırmak için Fon Arayışında!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitstamp kripto para borsasının Asya ve Avrupa’daki faaliyetlerini genişletmek amacıyla fon toplama sürecinde olduğu bildirildi.

Galaxy Digital danışmanlığında gerçekleştirilen yatırım turu, şirketin Avrupa’da türev ticaretine giriş yapma hedefiyle sonuçlanacak. Bitstamp, dünya çapında hizmet verdiği pazar sayısını artırmak için hareket geçti. 2011 yılında kurulan Bitstamp, en eski borsalar arasında yer almaktadır.

Bloomberg’in haberine göre, şirket CEO’su Jean-Baptiste Graftieaux, Bitstamp’in satılık olmadığını ve aktif olarak şirketi satmayı düşünmediklerini ifade etti. Graftieaux, önceliklerinin Bitstamp’ın büyümesini hızlandırmak için stratejik yatırımcılardan fon almak olduğunu belirtti.

Gettyimages 1241851654 1
Bistamp, Pazar Payını Artırmak Için Fon Arayışında! 3

Galaxy Digital’in rehberliğinde başlayan yatırım turunda, Haziran ayında danışmanlık sürecinin yönetildiği bildirildi. Borsa, toplanan fonlarla Avrupa’da lisanslı türev operasyonlarını başlatmayı planlamaktadır. Aynı zamanda Asya pazarında genişlemeyi hedeflemektedir. İngiltere operasyonlarının büyütülmesi için çalışmalar da devam etmektedir.

Bitstamp, bir zamanlar kripto ticaretinin önde gelen borsasıydı. Coinmarketcap verilerine göre, son 24 saatte yaklaşık 126 milyon dolarlık işlem hacmiyle şu anda dünyanın yedinci en büyük borsası konumundadır. 2018 yılında Bitstamp, Avrupalı yatırım şirketi NXMH tarafından Güney Koreli holding NXC’nin sahibi olduğu satın alındı. Galaxy, daha önce Bitstamp’taki azınlık hissesini bu yıl Ripple’a satan Pantera’ya danışmanlık yapmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.