Haberler

Biden yönetimine dev kripto madencilik şirketinden ilk yanıt geldi: Düzenleyiciler teşvik etmeli…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları yaklaşık bir yıldır düşüş eğiliminde hareket ederken, Mayıs ayından bu yana neredeyse kan ağlıyor. Mayıs ayında gelen düşüşler sonrasında bir türlü tam anlamıyla toparlanmayan kripto para piyasası, böylece kripto para madencilerini de çok ciddi anlamda etkiledi. Bununla birlikte madencilikte kullanılan enerji türü yeniden gündeme gelmeye başladı ve en büyük madencilik şirketlerinden biri olan Marathon Digital’in CEO’su Fred Thiel’den, Biden yönetiminin yayılmadığı kripto madenciliği raporuna kritik bir yorum geldi.

MARATHON DIGITAL CEO’SU “YENİLENEBİLİR ENERJİ TEŞVİĞİ” TALEP ETTİ

Marathon Digital Ceosu Yenilenebilir Enerji Tesvigi Talep Ett

Ethereum (ETH) ağındaki Merge güncellemesinden sonra PoW ve PoS sistemleri daha fazla kıyaslanmaya başladı. ETH ağında bu geçiş sonrası enerji tüketiminin %99,9 oranda azalacağı tahmin ediliyor. Konu hakkında yorum yapan Marathon Digital’in CEO’su Fred Thiel, Beyaz Saray ve Teknolojileri Politikaları Ofisi tarafından yayımlanan kripto para madenciliği raporuyla ilgili konutşu. Thiel açıklamasında, düzenleyicilerin yenilenebilir enerjiyi teşvik eden adımlar atması gerektiğini dile getirdi.

“ZARAR VERMEKTEN ÇOK ORTAK YAŞAMI DESTEKLİYORUZ”

Thiel yaptığı açıklamada “Biz bu işi sayaç bazlı düşünmüyoruz. Diğer madenciler gibi sadece şebekeden enerji alıp tüketicilerle yarış halinde olan bir şirket değiliz. Zarar vermekten çok, ortak yaşamı destekleyici şekilde çalışıyoruz… Bu yüzden madenciler için yenilenebilir enerji teşviğinin verilmesini daha doğru buluyoruz. Eğer siz bunu yaparsanız madenciler de mutlaka bu noktaya gelecektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.