Haberler

Three Arrows Capital Kurucuları Şirketi Dubai’ye Taşıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Three Arrows Capital kurucuları şirketi Dubai’ye taşıyor. Yakın zamanda iflas başvurusunda bulunan Three Arrows Capital’in kurucuları nihayet bugün konuştu. Söz konusu şirketin kurucuları, hayatlarını tehdit eden tehditler nedeniyle Dubai’ye taşınacaklarını açıkladı.

Singapur merkezli Three Arrows Capital’in kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, konuyu Bloomberg’e verdiği röportajda tartıştı.

Three Arrows Capital Kurucuları Şirketi Taşıyacaklar

1 2

Three Arrows Capital’in kurucu ortakları Su Zhu ve Kyle Davies, Bloomberg ile yakın zamanda yapılan bir röportajda ortaya çıkan üzüntüyü dile getirdiler. Ayrıca, iflas başvurusunda bulunmadan önce firmadan para alındığı yönündeki haberleri de yalanladılar. FTX ve Deribit, Terra (LUNA) iflas başvurusunda bulunduktan sonra işi tasfiye etti. Yatırımcılara göre, iflas eden şirketin hala 2,8 milyar dolar borcu var.

kurucular, ayrıca mevcut konumlarını açıklamayı reddetti. Ancak şirketin avukatlarından birine göre şirket Dubai’ye taşınacak.

Şirketin kurucularından biri olan Zhu şunları söyledi:

İşi Dubai’ye taşımayı planladığımız göz önüne alındığında, oraya başlangıçta planlandığı gibi taşınıp taşınmadığımızı veya geleceğin bizim için farklı bir şey olup olmadığını değerlendirmek için yakında oraya gitmeliyiz

Buna ek olarak Zhu, kripto para piyasasının yükselişini görme umuduyla kaldıraçlı işlemlerin kullanılmasının fonun çöküşünün nedeni olduğunu söyledi.

Zhu: “Kyle ve bana ölüm tehditleri veya hakaret eden çok fazla çılgın insan var. Fiziksel olarak güvence altına alınabilirsek, herkesin yararına olduğunu düşünüyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.