HaberlerEthereum Haberleri

Binance, Ethereum Ağı Cüzdan Bakımını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Ethereum (ERC20) için cüzdan bakımı için duyuru yaptı. Ethereum ağındaki cüzdan bakımı nedeniyle bazı işlemler geçici süreliğine durdurulacak.

Binance’tan Cüzdan Bakımı Duyurusu!

Binance Twitter hesabından yapılan duyuruya göre Ethereum cüzdan bakımı yaklaşık 2 saat sürede gerçekleştirilecek. Ethereum (ERC20) üzerinde yatırma ve çekme işlemleri 03.12.2021 tarihinde Türkiye Saatiyle 10.55 itibarıyla askıya alınacak.

Yapılacak bakımdan sonra yatırma ve çekme işlemleri yeniden açılacak. Açıklamanın devamında bu duyurunun başka bir duyuru yapılmayacağı belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Güncel Durum

Lider altcoin Ethereum, kripto para piyasasındaki pozitif havadan en iyi faydalanan kripto varlıklardan biri oldu. ETH, kısa sürede 4.800 dolara kadar tırmanırken yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Fakat genel piyasa trendinin belirsizliği ve yeni Koronavirüs varyantı etkilerinin halen geçmemesi nedeniyle popüler altcoin rallisini sürdüremedi.

Eth
Eth

Fakat yine de Ethereum, 4.400 doların üzerinde kalarak güçlü bir duruş sergiledi. Ethereum fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 4.519 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor.

Son zamanlardaki Ethereum adımları, popüler kripto paraya yükseliş ivmesi kazandırdı. ETH yakım oranlarının devasa boyutlara ulaşması, kurucu ortak Vitalik Buterin’in gas fee ve ölçeklenebilirlik sorunlarını ele alması, kurumsal yatırımın Ethereum’a kayması gibi önemli faktörler lider altcoin’in katalizörleri oldu.

Lider kripto para birimi Bitcoin, 57.000 dolar seviyelerindeki seyrini sürdürürken kripto para piyasasının popüler altcoin’leri dalgalı fiyat hareketleri sergiliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.