Haberler

Genesis, Kripto Ticaret Hizmetlerini Askıya Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörü son dönemde oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. Daha önce Genesis Global Capital, kripto spot alım satım hizmetlerini ek ayrıntı vermeden gönüllü olarak ve ticari nedenlerle kaldıracağını açıklamıştı. Bu kez Genesis, kripto ticaret hizmetlerinin sonlandırılacağını duyurdu.

Genesis, Kripto Ticaret Hizmetlerini Dondurdu

Digital Currency Group’un (DCG) bir yan kuruluşu olan kripto kredi şirketi Genesis, İngiliz Virgin Adaları birimi aracılığıyla kripto varlıklar için spot ve türev ticareti sunmayı bırakacak. Genesis, kripto ticaret hizmetlerini durdurma kararı aldığını duyurdu.

Genesis konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Gönüllü olarak ve ticari nedenlerle dijital varlık alım satım hizmetlerini tüm birimleri aracılığıyla sonlandıracak. Genesis, Britanya Virjin Adaları’ndaki Genesis Global Capital (GGC) uluslararası kolu aracılığıyla ticaret hizmetleri sunuyordu.

Genesis, Kripto Ticaret Hizmetlerini Askıya Aldı!

DCG’ye bağlı olan ancak Genesis Global Capital ile aynı iflas işlemlerine tabi olmayan bir firma olan Genesis Global Trading’in Ocak ayında kripto spot ticaret hizmetlerini benzer koşullar altında, yani gönüllü olarak ve ticari nedenlerle kaldıracağını duyurmasının ardından geldi.

Kripto para sektöründe faaliyet gösteren Genesis Global Trading, kripto ticaret hizmetlerini sonlandırma kararı aldı. Bu karar, Genesis Global Capital ile aynı şirketler grubunda bulunmalarına rağmen iflas işlemlerine tabi olmayan Genesis Global Trading tarafından gönüllü olarak alınmıştır. Kripto spot ticaret hizmetleri, benzer koşullar altında yürütülen ve ticari nedenlerle sonlandırılan bir süreçle son bulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.