Haberler

Kripto Paralar Hafta Sonu Yükselecek Mi?

Bitcoin bu hafta bir kez daha 24.000 dolara ulaştı ve bu yazı itibariyle 23.000 doların üzerinde satış yapıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar hafta sonu yükselecek mi? Bitcoin bu hafta bir kez daha 24.000 dolara ulaştı ve bu yazı itibariyle 23.000 doların üzerinde satış yapıyor.  Tesla Bitcoin ticareti yaptı, ancak BTC kazancı devam etti ve aşırı satım rüzgarından ortaya çıktı. Şimdi, birçok tüccar bir trend değişikliğinin yakın olduğuna inanıyor. Her şey aşırı iyimser mi? Hafta sonu piyasaları neler bekliyor?

Bitcoin (BTC)

BTC’nin yukarı doğru hareketi, kripto para birimlerinin ortaya çıkması için ilk ön koşul oldu. Terör ve mutlak panik nedeniyle, altcoinler ATH seviyesinden 90 düştü ve şimdi her seferde kendilerini yukarı itmeye çalışıyor. Tesla, Bitcoin varlıklarının %75’ini sattığını söylemesine rağmen, Bitcoin hala 23.000 doların üzerinde ve bu güven sayesinde altcoinler hala iyi durumda.

Otomobil üreticisi ikinci çeyrek (Q2) raporunu açıkladığında BTC, 24.000 dolar’dan 22.600 dolar’ a keskin bir düşüş yaşadı. Bu düşüşün oranı ise Tesla’nın geçen yıl Bitcoin satın aldığını açıklamasının ardından meydana gelen artışın yanına bile yaklaşmadı. O günlerde fiyat çift haneli artarken bu hafta %4,5 civarında düştü.

Büyük kurumsal satışların sadece Tesla’nın hatası olmadığını belirtmek gerekiyor. Arcana Research’ten Analist Vetle Lunde, BTC satışlarının Tesla’dan önce geldiğini iddia ediyor. Uzman, trendin organize gibi göründüğünü gözlemledi.

Kripto Para Birimleri Yükselecek Mi?

Lunde, Luna çöküşünün önemli işlemlerin katalizörü olarak gösterdi. Terra (LUNA) çöküşü, o zamanlar tahmin ettiğimiz gibi önemli bir dönüm noktası olacaktı. İflaslar, düzenlemeler ve daha fazlası. Analiz net olmasa da, birçok kripto işletmesinin şu anda yaşadığı likidite sorunlarının bir sonucu olarak daha fazla kurum hisselerini sattı.

Önemli satışlara yol açacak korku şimdilik azalmış görünüyor. Fiyat grafiği, trendin önümüzdeki günlerde aynı kalabileceğini gösteriyor. Bunun nedeni, mavi 20 dönemlik EMA’nın 50 dönemlik EMA’nın (sarı) açık bir şekilde üzerinde olmasıdır. alıcılar kontrolü bırakmıyor.

Kisa Vadede Kripto Paralar

BTC’nin satış baskısına karşı kayda değer bir direnç göstermesi nedeniyle ayı piyasasının sonuna yaklaşıyor olabileceği düşünülebilir. Ancak özellikle orta vadede aşırı iyimser olmak iyi bir fikir değil. Bu tahmin, 50 ve 200 EMA’nın yakınlığından kaynaklanıyor olabilir. Bununla birlikte, başka bir Bitcoin kapitülasyonunun olasılığı oldukça zayıf. Bu, yakında gelişen düşüş göstergeleri olasılığını dışlamaz. Yatırımcılar bu noktada dikkatli olmak ve piyasanın durumunu yakından takip etmek için son derece mantıklı bir karar olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.