HaberlerEthereum Haberleri

Ünlü Analistten Spot ETH ETF’i Hakkında Şaşırtıcı Yorum!

Ethereum, spot ETF onayını oldukça çabuk bir şekilde alarak, endüstrideki birçok kişiyi şaşırttı ve dikkatleri üzerine çekti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum, spot ETF onayını oldukça çabuk bir şekilde alarak, endüstrideki birçok kişiyi şaşırttı ve dikkatleri üzerine çekti.

TD Cowen’ın Washington Araştırma Grubu’ndan Jaret Seiberg, perşembe günü kaleme aldığı bir notta, “Beklediğimizden aşağı yukarı altı ay daha erken gerçekleşti… Fakat SEC, kripto vadeli işlem ETF’lerini onayladıktan sonra bu kararın kaçınılmaz olduğunu açıkça belirtti.” Seiberg, önümüzdeki bir yıl içinde yalnızca Bitcoin ve Ether’ı içeren değil, muhtemelen daha fazla çeşit kripto para birimini de barındıran bir teklifin gelebileceğini vurguladı.

Image 64

Ancak komisyon başkanı Gary Gensler, kurumun gücünü sınırlayabilecek kripto mevzuatının kabulüne karşı “son derece eleştirel” bir açıklama yaptığından, SEC’in kriptoya yönelik genel duruşunda büyük bir değişim olmayacağını gösteriyor.

Gary Gensler’ın Sert Tavrı Hala Sürüyor!

Gensler, “Kripto sektörünün başarısızlık, dolandırıcılık ve iflas kayıtlarıyla ilişkilendirilmesinin sebebi, kuralların belirsiz ya da hiç olmamasından değil. Asıl sorun, kripto endüstrisindeki birçok aktörün kurallara uymamasından kaynaklanıyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu. ABD Temsilciler Meclisi’nin FIT 21 olarak bilinen 21. Yüzyıl için Finansal Yenilik ve Teknoloji Yasası’nı kabul etmesinin ardından Gensler, sert tavrını bir kez daha net bir şekilde ortaya koydu.

Gensler’in ofisi bir engelle karşılaşsa da TD Cowen, SEC’in Demokrat çoğunluğunu 2026’ya kadar muhafaza edeceğini öngörüyor. “… Kurumun, kayıtsız menkul kıymetler olduğuna inandığı token’ların alım-satımını gerçekleştiren kripto platformlarına karşı sürekli dava açmasını bekliyoruz.” ifadesiyle düşüncelerini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.