Altcoin Haberleri

Bu 4 altcoin, elde ettikleri yükselişlerle Bitcoin’i geride bıraktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar, 26 Ekim Çarşamba günü yukarı yönlü harekete geçti. Bitcoin (BTC) öncülüğünde başlayan bu hareketlilik ile birlikte kripto paralar genelinde sert yükselişler kaydedildi ve bu ralli, yaklaşık 2 gün boyunca devam etti. 27 Ekim Perşembe gününde de yükselişler öne çıktı ancak Cuma günü yükselişler yerini duraksayarak fiyat düzeltmelerine bıraktı. Hafta sonuna girerken Bitcoin’in bir kez daha yukarı yönlü harekete geçmesiyle birlikte altcoinler genelinde de yükselişler devam ederken, gelinen noktada altcoinler genelinde Bitcoin’in performansını da geride bırakan yükselişler dikkat çekiyor.

YÜKSELİŞLERDE ÖNE ÇIKAN ALTCOINLER

Uzman Isimden Bitcoin Ve Bu Altcoinlerle Ilgili Dikkat Ceken Aciklamalar

Bitcoin yükseliş hareketliliğinde 21 bin doları zorlamaya başladı ancak bu direnci kıramadı. Ancak Bitcoin’in yükselişi altcoinler genelinde boğa ataklarını tetikledi. CoinMarketCap verilerine göre, 28-29 Ekim tarihleri arasındaki 24 saatlik süreçte Dogecoin (DOGE), Mina (MINA), Shiba Inu (SHIB) ve Solana (SOL) yüzde 10’dan fazla değer kazanan altcoinler oldu. Bu süreçte yüzde 30’dan fazla değer kazanan en büyük meme token Dogecoin, kendisinin en büyük rakibi olan Shiba Inu’nun da yükselişlerini tetiklemiş oldu.

ALTCOINLER NEDEN YÜKSELDİ?

DOGE ve SHIB kanadının yanı sıra SOL ve MINA tarafında bakıldığında da yukarı yönlü çift haneli yükselişler öne çıkıyor. Yatırımcıların yüzünü güldüren bu altcoin hareketliliğinin arkasında genel olarak Bitcoin öncülüğündeki boğa atakları olsa da uzmanlar, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma hamlesinin katalizör etkisi gösterdiğini ifade ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.