Haberler

Pantera Capital’in CEO’su Morehead piyasadan umutlu: En kötüsü 4 ay önce bitti…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası uzun bir süredir zorlu zamanlar geçiriyor ve piyasadaki düşüş hakimiyetinin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Bununla ilgili olarak analist ve sektör temsilcilerinden çeşitli yorumlar gelirken, bir yorum da hedge fonu ve yatırım şirketi Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead’den geldi. Ünlü CEO’ya göre piyasada her ne kadar ayı hakimiyeti görülmeye devam ediyor ediyor olsa da kripto para piyasasındaki döngünün en kötü kısmı 4 ay önce sona erdi.

“GÜNLÜK HAYATLAR DEĞİŞECEK”

Morehead

Kripto para piyasasındaki döngüde ayı piyasasının en kötüsünün 4 ay önce sona erdiğini öne süren Dan Morehead, piyasanın Bitcoin’i (BTC) blok zinciri için bir vekil olarak görmeye alıştığını belirtti ve yüzlerce ilginç projenin olduğunu söyledi. Konuya ilişkin olarak CNBC’ye açıklamalarda bulunan Morehead, ilerleyen dönemlerde kripto paralar gibi “yıkıcı” teknolojilerin, günlük hayatın birçok yönünü değiştireceğini iddia etti.

Dan Morehead konuya ilişkin açıklamasında “35 yıldır konjonktür hareketlerindeki deneyimlerimden anladığım kadarıyla 4 ay öne en kötü kısmı atlattık. Piyasanın yüzde 75-80 düştüğü bir ortamda buna bir de kaldıraç eklerseniz işiniz zorlaşır. Sanırım bunun büyük bir kısmı çoktan sona erdi” sözlerini dile getirdi.

“MİLYARLARCA İNSANIN KULLANACAĞI BİR PİYASA”

Ünlü CEO Morehead, benimsemenin artması halinde kripto para piyasasının değerinin de artacağını savundu ve önümüzdeki 4 ile 5 yıl içerisinde potansiyel olarak milyarlarca insanın kullanacağı şekilde piyasanın büyüme kaydedeceğini öne sürdü. Morehead ayrıca bu olası senaryoda pazar böyle bir seviyeye ulaşırsa, talep ve arz dinamikleri kripto paraların fiyatlarını belirleyecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.