HaberlerKripto Rehber

Telefonda 2 dakika İçinde Binance Para Yatırma ve Çekme

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün sizlere Binance kripto para borsasına nasıl Türk Lirası yatıracağınızı anlatacağız. Yazımızın devamında uygulama üzerinden ve telefon üzerinden Binance para yatırma ve Binance para çekme hakkında her şeyi öğreneceksiniz. Bunu bir bilgisayarda yapmak ve ayrıca Binance TR ile Binance Global arasında nasıl para transferi yapacağınızı öğrenmek istiyorsanız bu makaleye göz atın.

Binance Telefondan Para Yatırma

Aşağıda Binance borsasına mobil uygulama ile nasıl para yatırılır detaylıca açıklamasını yapacağız.

Öncelikle bir Binance TR hesabı açın. Zaten hesabınız varsa bu adımı atlayın. Hesabınızı bilgisayar veya telefondan açabilirsiniz. Bu anlatımda telefon örneği üzerinden gidilecektir. Hesabınızı açtıktan sonra KYC doğrulamasını sağlayın ve artık para yatırıp çekme işlemine başlayabilirsiniz.

Binance Para Yatirma Coinhocam 491X1024 1.Webp
Yukarıdaki görselde yer aldığı gibi Binance TR uygulamamıza giriş yapalım ve sağ alttaki CÜZDAN butonuna tıklayalım.

Binance Para Yatirma Adim 2 491X1024 1.Webp
Yukarıdaki görseldeki gibi bir ekran karşınıza çıkıcaktır. Buradan görseldeki işaretli alandaki YATIRMA kısmına tıklayalım.

Binance Para Yatirma Turk Lirasi 490X1024 1.Webp
Karşımıza hesabımıza para yatırabileceğimiz yüzlerce seçenek çıkacaktır. Biz Türk lirası yatıracağımız için okla gösterdiğimiz TRY seçeneğine basıyoruz.

Binance Tr Para Yatirma 492X1024 1.Webp
Karşımıza Türk lirası yatırabileceğimiz bankaların isimleri gelmiştir. seçtiğimiz bir bankayı seçip ilerlemeye devam edelim. Bankaya tıkladığınızda otomatik şekilde ilerleyecektir.

Telefondan 2 Dakikada Binance Para Yatırma Ve Çekme
İstediğimiz bankanın seçimini yaptık ve şimdi Binance Türkiye’nin o bankaya ait hesap bilgileri karşımıza çıktı. Okla gösterilen kısma asıp önce IBAN adresini daha sonra da hesap sahibi adresini kopyalayarak bankamızdan Havale/EFT/Fast gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemden sonra yatırdığınız miktar hesabınızda görünecektir. Fast işlem limitiniz dolmuşsa en yakın mesai saatinde paranız hesabınızda aktif olarak görünecektir.

Binance Telefondan Para Çekme

Şimdiyse Binance mobil uygulamasından para çekme işlemini anlatacağız. Bu işlem de oldukça kolay şekildedir.

Yine yukarıdaki gibi CÜZDAN sayfana gidin.

Telefondan 2 Dakikada Binance Para Yatırma Ve Çekme
Karşınıza çıkan para birimlerinden TRY yani Türk lirasının seçimini yapın .Daha sonra çekmek istediğiniz tutarı ve IBAN adresinizi girin. Son olarak en alttaki ONAYLA butonuna basın. E-posta adresinize veya telefon numaranıza onay kodu gönderilecektir. Bu onay kodunu Binance para çekme ekranına girin ve işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Binance borsasından başka borsalara nasıl kripto para gönderebileceğinizi merak ettiğinizi varsayarak anlatmaya devam ediyorum?

Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır?

Örneğin, bir arkadaşınıza Bitcoin veya USDT göndermek istiyorsunuz. Nasıl yapacağınızı size gösterelim. İşlemler de basittir. Yine bu ticareti Binance borsası üzerinden aktaracağız ancak süreç tüm borsalarda aynı olacak.

  • İlk kullandığınız borsanın sağ alt köşesindeki CÜZDAN düğmesine gidin. Tüm döviz işlemlerimiz bu sekme üzerinden gerçekleştirilir.
  • Ardından geri çekme düğmesine basın. Çünkü hesabınızdan para çekecek ve başka bir yere göndereceksiniz. Açılan listeden istediğiniz parayı seçin.
  • Yukarıdaki arama butonundan aradığınız coinin adını girerek daha kolay bulabilirsiniz. Örneğimizde USDT göndereceğiz. USDT, dijital dolar anlamına gelir. Yani 1 USDT 1 USD’ye eşittir
  • USDT seçtikten sonra aşağıdaki şekilde yeşil kare ile gösterilen alana doğru bilgileri girmemiz gerekmektedir. Bu bilgiyi para göndereceğimiz hesaptan alacağız.
  • Telefondan 2 Dakikada Binance Para Yatırma Ve Çekme
    Parayı göndereceğimiz hesaba girip sırayla CÜZDAN>PARA YATIRMA>USDT seçimini yapın.
  • Sonra AĞ olarak TRON (TRC20) ağını seçimini yapın.
  • adresi kopyalayın.
  • Aldığınız bu bilgileri paranın çekileceği hesaba, yukarıdaki görselde yeşil kare ile belirtilen alana girin. Daha sonra ÇEKME diyerek size gelen güvenlik kodunu da girerek işlemi onaylayın.
  • Tam da bu kadar

Kripto Para Transferi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Hangi kripto para birimini göndereceğinizi önceden belirleyin. (BTC, ETH, USDT, vb.).
  • Hem alıcı hem de gönderenin aynı kripto para biriminden aynı ağı seçmesi gerekir. Örneğimizde iki kişi arasında TRC20 ağında dolar transferi yapıyoruz, lütfen komisyonu daha düşük olan ağı seçin. Örneğimizde, komisyonu 1 dolar olan 1 USD olduğu için TRC20 ağını seçtik.
  • Minimum transfer miktarına dikkat edin. Para çekme işleminin son aşamasına geldiğinizde borsa alt kısımda bir uyarı verecektir. Minimum para çekme miktarı vardır. Örneğin bir yerde minimum para çekme miktarının 50 USDT olduğunu görürseniz en az 50 USDT çekebilirsiniz demektir.
  • Lütfen işlemi onaylamadan önce son girdiğiniz AĞ ve ADRESİNİZİ kontrol edin.

Kripto Para Transferi Takibi

Blockchain teknolojisi kullanılarak tüm kripto para birimlerinde yapılan transfer işlemleri bloklar halinde kayıt altına alınmakta ve ömür boyu saklanmaktadır. Bir adresten diğerine para gönderdiyseniz, para transferinizin durumunu gerçek zamanlı olarak takip edebilir ve kripto para transferlerini kontrol edebilirsiniz. Üstelik ücretsiz.

Bunu yapmak için, para gönderdiğiniz gönderici veya alıcı adreslerinden birini kopyalayın;

Aktarmakta olduğunuz kripto para birimi BSC ağındaysa, burayı tıklayın ve üstteki arama kutusuna cüzdan adresinizi girin ve arayın. Hesabınızın tüm detayları size gösterilecektir. Aşağıdaki diğer blockchain ağlarından transfer sürecinizi kontrol edebilirsiniz.

Bu yazımızda kripto paraların nasıl transfer edileceğini, Binance’e nasıl para yatırılacağını ve çekileceğini ve bu işlemleri nasıl kontrol etdileceğini detaylıca anlattık.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.