Haberler

Usta analistten kritik Dogecoin tahmini geldi! Elon Musk etkisiyle yükseliş devam eder mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, Bitcoin (BTC) öncülüğünde hafta ortasında yükseliş hareketliliğine sahne oldu ve bu yükselişlerde altcoinlerin bir kısmı, gösterdikleri performanslarla Bitcoin’i de geride bıraktı. Bu kapsamda yükselişleriyle en fazla ön plana çıkmayı başaran Dogecoin (DOGE), elde ettiği muazzam değer artışlarıyla fiyatında virgülden sonra bir adet daha sıfırı sildi ve piyasa değeri ile iki basamak birden yükseldi. Son 1 haftada yüzde 77’den fazla yükselen Dogecoin adına ünlü analist Altcoin Sherpa’dan kritik bir tahmin geldi. Analist, Dogecoin yükselişlerinin ilerleyen süreçte de devam etmesini beklediğini ifade etti.

“YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Dogecoin Manset

Twitter’dan konuya ilişkin tahmin ve yorumlarını paylaşan Sherpa, Dogecoin fiyatındaki güçlü yükseliş dalgasının, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının etkisiyle bu denli güçlendiğini söyledi. Analist, “Son dönemde aşağı yönlü hareketten sıyrıldı ve yükselmeye devam ediyor. Genelde DOGE’un piyasaya öncülük etmesi kötü bir işarettir ancak Twitter’daki Elon Musk gelişmesi göz önüne alındığında bazı farklı koşullar oluştuğunu düşünüyorum. Bence bu hala iyi görünüyor” sözlerini dile getirdi.

DOGECOIN’DE MUSK ETKİSİ

Sherpa söz konusu yorumunu dile getirdiğinde yükselişlerin devam ederek DOGE fiyatının 0,088 dolar seviyesini aşacağını söylemişti ve DOGE bu süreçte hızlı ataklarına ara vermeden 0,10 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Elon Musk’ın Twitter’ın bahşiş özelliğine Dogecoin’i de ekleyeceği beklentisinin, bu güçlü yükselişlerin arkasındaki en büyük etkenlerden biri olduğu düşünülüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.