Haberler

Ödeme devi Visa Metaverse, NFT ve kripto paralara 4 koldan sarıldı! Başvurular tamam

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası geçtiğimiz yıl, tarihinin en geniş büyümelerinden birini yaşadı. Bitcoin’in (BTC) devasa değer artışlarıyla öne çıktığı bu süreçte Dogecoin (DOGE) gibi altcoinler de yükselişleriyle dikkatleri çekerken, kripto paraların elde ettiği popülarite, çeşitli markaların da bu alana yönelmesini sağladı. Dünya genelinde artan kripto para benimsemesi ile birlikte kripto paralar dünyanın birçok noktasında birer ödeme aracı olarak kullanılmaya başlandı. Bu noktada geçtiğimiz dönemlerde sektöre adım atan dev ödeme şirketi Visa, bu kez kripto para cüzdan çalışmaları ile yeni bir adım daha attı.

4 YENİ KRİTİK BAŞVURU

Visa Kripto Para

Visa şirketinin ticari marka avukatı Michael Kondoudis, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Visa International Service Association’un her an yeni kripto para cüzdanını aktif hale getirebileceğini belirtti. Paylaşılan verilere göre Visa, 22 Ekim tarihinde 4 adet kritik ticari marka başvurusunda bulundu. Uzmanlar, Visa’nın Metaverse ekosistemleri için harekete geçtiğini ve bu adımların Metaverse hazırlıkları olduğunu ifade ediyor. Her ne kadar Visa konuya ilişkin henüz resmi bir açıklamada bulunmamış olsa da dev ödeme şirketinin ilerleyen süreçte kripto ve NFT’ler ile ilgili çok ciddi adımlar atması bekleniyor.

METAVERSE VE NFT’DEN VAZGEÇMEDİ

Bilindiği üzere son dönemlerde giderek popülaritesini artıran NFT’ler, Metaverse evreninde de ciddi bir ilgi artışıyla karşılaştı. Visa’nın kripto paralara yönelik yaptığı başvuruda Metaverse ve NFT kavramlarına da yer verdiği görüldü. Bu da Visa’nın bu alanlarda varlığını güçlendirmeye yönelik ilerleyeceğini bir sinyali olarak yorumlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.