Altcoin Haberleri

Elon Musk Twitter’ı satın aldı, Cardano kurucusundan yorum geldi: Dogecoin’i entegre etmesi büyük olasılık

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, sonunda Twitter’ı satın aldı. Geçtiğimiz aylarda Twitter’ı satın almak üzere 44 milyar dolarlık teklif veren Musk, daha sonra bu tekliften vazgeçmişti ve dava sonrasında teklifine geri dönmüştü. Cuma günü resmen Twitter’ın yeni sahibi olan Musk, bu hamlesi ile dolaylı da olsa Dogecoin’in (DOGE) ciddi ölçülerde yükselişe geçmesini sağladı. Kripto para piyasasında yükseliş hareketliliği devam ederken ve bu yükselişlerde özellikle de Dogecoin öne çıkarken, Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Elon Musk’ın kontrolünde Twitter’ın sistemine Dogecoin’i entegre edebileceğini öne sürdü.

“DOGECOIN’I ENTEGRE ETMESİ BÜYÜK OLASILIK”

Twitter Dogecoin

Ethereum’un (ETH) da kurucu ekibi arasında yer alan Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Artık Twitter’ın Elon Musk’ın kontrolü altında Dogecoin’i platforma bir şekilde entegre etmesi büyük bir olasılık” sözlerini dile getirdi. Bununla birlikte Hoskinson, kendisine gelen yorumlara verdiği yanıtta, Dogecoin’in Twitter’a Cardano’nun yan zinciri olarak entegre edilebileceğini söyledi. Hoskinson, bu geçişi ücretsiz olarak yapmaya istekli olduğunu belirtirken, akıllı sözleşmeleri de ekleyebileceğini ifade etti.

BAZI ÇEVRELER TWITTER’IN SATIN ALINMASINDAN ENDİŞELİ

Dogecoin topluluğu, daha önce kendisini “Dogefather” olarak ilan eden Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından oldukça memnun. Ancak bazı çevreler, Musk’ın ihmalci denetim standartlarına sahip Twitter’ın kontrolünü ele geçirmesinin, nefret söylemleri ile hedef almayı kolaylaştırabileceğinden endişeleniyor. Musk daha önce birçok kez kışkırtıcı paylaşımları nedeniyle eleştirilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.