Altcoin Haberleri

Shiba Inu ekibi SHIB ordusunu heyecanlandıran paylaşımı yaptı! “Shiba is…”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yıl kripto para piyasasında muazzam bir ralli yaşandı ve Bitcoin (BTC) ile birlikte neredeyse tüm altcoinler rekor seviyelerine tırmandı. Elde ettiği yükselişlerle dikkatleri çekmeyi başaran kripto paralar arasında en çok öne çıkanlardan biri ise bu dönemde Dogecoin (DOGE) oldu. En büyük meme token’ı DOGE’un muazzam yükselişleri, beraberinde meme token akımını hızlandırdı ve DOGE’dan ilham alan Shiba Inu (SHIB) da bu akıma dahil olarak beklentilerin ötesinde yükseldi. O günlerden bu yana arkasındaki geliştirici ekibinin yenilikçi adımlar attığı SHIB için yeni ve heyecan uyandıran bir hamle daha geldi.

SHIBA EKİBİNDEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Shib Is

Bu ayın başlarında Shiba Inu’nun oyunu piyasaya sürülmüştü ve oyun ses getirmeyi başarmıştı. Bu kez de Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabından bir paylaşım geldi ve bu paylaşımda SHIB ordusu ile bir teaser paylaşıldı. Bu kez de paylaşıma, “Shib is…” şeklinde bir not düşüldü. Bu, şu an için her anlama gelebilir ancak ses getirebilecek bir hamlenin ilk adımı olduğuna dair yorumlar da güçleniyor. SHIB ekibi paylaşımı ile SHIB ordusuna açık kapı bıraktı ve piyasada heyecan yaratmayı başardı.

METAVERSE HAZIRLIĞI OLABİLİR Mİ?

Kripto para piyasasında “Dogecoin katili”, “Umut”, “en iyi kripto para” gibi yorumlarla öne çıkan bu paylaşımın, Shiba Inu’nun Metaverse ekosistemi ile ilgili bir alana işaret ettiğine dair yorumlar da dikkat çekti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.