Bitcoin Haberleri

Uzman Analistlerin Bitcoin Fiyat Tahminleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin yaklaşık bir ay sonrasında 50.000 dolara ulaştı. Kripto korku ve açgözlülük endeksi, yatırımcıların açgözlü bulunduğunu gösterdi. Bu metrik, liderin 29.000 dolar seviyelerini görmesinin arkasından tersine dönerek duygu değişikliğini gözler önüne serdi.

Uzman Analistlerden Bitcoin Yorumları

Piyasanın uzman analistlerinden Lark Davis ve PlanB, 2021 Q4’te Bitcoin için yürekli tahminlerde bulunmuş oldu. Stock to Flow modelinin yaratıcısı PlanB, BTC’nin ayı 63.000 doların ve yıl sonunda 100.000 doların üstünde kapatacağını belirtti.

Lark Davis ise PlanB öngörüsünü desteklerken Bitcoin’in 4. çeyrekte yada 2022 yılının başlarında 180.000 dolar ila 200.000 dolar içinde fiyatlanacağını öne sürdü. Ünlü analist, boğa koşusunun altcoin‘lere sıçrayacağını ve kazançların artacağını belirtti. Lider Bitcoin’in teknik çözümleme verileri, zincir içi metrikleri, yatırımcı duygusu, kurumsal yatırımcı ilgisi, popülarite şeklinde etkenlerin pozitif seyretmesi ile boğa koşusunu devam ettirmesi planlanıyor.

Lider kripto para, Çin’in Bitcoin madenciliği kısıtlamasıyla başlamış olan ve kripto işlemlerinin tamamen yasaklanması ile sonuçlanan fırtınayı atlatmış gözüküyor. Son veriler, Çinli yatırımcıların merkezsiz borsalara akın ettiklerini gösteriyor. Bitcoin hash oranı, madencilik yasağının arkasından neredeyse tamamen düzeldi. Birçok kesimin ifade etmiş olduğu şeklinde Çin yasağı Bitcoin için pozitif etkilere yol açtı.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

Lider Kripto Para 50.000 Dolar Seviyelerinde

Kripto para piyasasının amiral gemisi, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 49.000 doların üstünde işlem görüyor. BTC, günlük %5 artışla haftalık kazancını %20’lere çıkardı. Kripto para piyasası 2.19 trilyon dolara dayanarak önemli bir yükseliş kaydetti.

Btcusdt
Btcusdt

Liderin son rallisi, kurumlar tarafınca desteklenirken yükseliş eğilimi doğrulandı. Bitcoin yatırım ürünlerinde haftalarca devam eden düşüşün arkasından son veriler yatırımcıların bir kez daha Bitcoin‘i desteklediğini gösteriyor.

[ccpw id=”9904″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.