Haberler

Kanadalı Emlak Şirketi Courtemanche’den Kripto Para Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerinin kullanımı birçok sektöre yayıldı.Kanadalı bir emlak firması olan Ray Junior Courtemanche sonunda bir hamle yaptı. Courtemanche, kripto para birimlerinde yapılan ödemeleri kabul edeceğini açıkladı.

Şirket, bir haber bülteninde, işlemler için kripto para kullanan müşterilerin sayısının artmasının kriptoyu entegre etmeyi gerekli kıldığını iddia etti. Buna ek olarak, Courtemanche, uzun süredir devam eden kötü pazara rağmen kripto para birimini ödeme seçeneği olarak dahil etmenin zamanının geldiğini söyledi. Kanada ve diğer ülkelerdeki müşteriler, kripto para birimi ödemelerinin kullanımından etkilenecek.

Kanadalı Emlak Şirketi Kripto Paraları Kabul Ediyor

Kanadalı bir emlak şirketi olan Ray Junior Courtemanche, artık ülke genelinde daire satın alımları için Bitcoin kabul ediyor.

Kanadali Gayrimenkul Sirketi Kripto Odemelerini Kabul EdecekBununla ilgili olarak Courtemanche şunları söyledi:–

Giderek daha fazla insan kripto para birimine yöneliyor. Ben sadece kriptoyu kabul edebilmek için basit ve etkili bir yol bekliyordum.

Kripto ödemelerinin güvenli ve güvenilir işlemler gibi faydalarına da vurgu yapan Courtemanche, geleneksel ödeme yöntemlerinin dezavantajlarından daha ağır bastığını söyledi.

Aracıların kripto para birimi işlemlerinden çıkarılmasının daha fazla kişiye yeni varlıkları benimseme konusunda ilham vereceğini de sözlerine ekledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.